Visą parą Kaune veikiantis prekybos centras: kaip dirbs per šventes? | Kas vyksta Kaune

Visą parą Kaune veikiantis prekybos centras: kaip dirbs per šventes?

R. Tenio nuotr.

Praėjusią savaitę duris atvėrusiame prekybos centre „River Mall“ įsikūrė pirmoji Kaune visą parą veikianti „Maxima“ ir kitos parduotuvės, kuriose apsipirkimas – greitas ir patogus. Šventiniu laikotarpiu prekybos centras dirbs šiek tiek kitu laiku nei įprastai.

Visas „River Mall“ gruodžio 23 d. dirbs nuo 10 val. iki 20 val. Kūčių, antrąją Kalėdų dienomis ir paskutinę šių metų dieną prekybos centras bus atidarytas kiek trumpiau – nuo 10 val. iki 17 val., o pirmąją Kalėdų dieną ir sausio 1-ąją nedirbs visai.

„River Mall“ veikianti „Maxima“, tuo tarpu, darbuosis kiek kitokiu grafiku nei kitos naujo prekybos centro parduotuvės: gruodžio 23 d., kaip ir įprastą dieną, prekiaus visą parą, gruodžio 24 d. – 0-17 val., gruodžio 25 d. – 10-22 val, o gruodžio 26 d. – 9-22 val. Paskutinę 2017-ųjų dieną „Maxima“ bus dirbs 0-21 val., o pirmąją jau 2018-ųjų dieną atsidarys 12 val. ir veiks iki 21 val.

„Norime tikrai gražiai atšvęsti Kalėdas. Įvykdėme visus įsipareigojimus, nors didelis iššūkis buvo per trumpą laiką – tris mėnesius – pritaikyti parduotuvę, sukrauti prekes. Didžiuojamės savimi, kad pavyko atidaryti parduotuvę iki švenčių“, – per „River Mall“ atidarymą sakė „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė.

Anot jos, siekiama, kad klientai lentynose rastų viską, ko reikia, o tai prekybininkams taip pat didžiulis iššūkis, mat per šventes pirkėjų labai daug. Asortimentas bus nuolat pildomas išaugusiai paklausai patenkinti.

PC „River Mall“ administracija ir centre įsikūrę prekybos salonai linki gražių artėjančių žiemos švenčių! Lengvo ir patogaus apsipirkimo!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA