Kūčiukus parduotuvėje pirkusi kaunietė: kas dieną – vis naujiena | Kas vyksta Kaune

Kūčiukus parduotuvėje pirkusi kaunietė: kas dieną – vis naujiena

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja, ant įsigyto produkto pakuotės ir pirkimo čekyje pastebėjusi iki šiol dar negirdėtą puikiai žinomo valgio pavadinimą, be kurio sunkiai įsivaizduojamas Šv. Kūčių stalas.

Ar girdėjote naujieną, kad Kūčiukai, kuriais prekiaujama „Iki“ parduotuvėje, vadinami sausainiais „Florentinais“. Kas dieną – vis naujiena“, – sako kaunietė Daiva.

Jos atsiųstoje pirkimo čekio nuotraukoje matomas užrašas: „Sausainiai Florentinai“. Kvitas atspausdintas minėto prekybos centro, esančio Jonavos gatvėje, kasoje. Tačiau kitame portalo skaitytojos užfiksuotame vaizde matomo pirkinio turinys išties nepanašus į sausainius – tai kūčiukai, kurių kaina – išties nepigi – 10,99 euro už kilogramą. Todėl kaunietė už net pusės kilogramo nesiekiantį kūčiukų svorį sumokėjo 4.68 euro bei gavo 0,85 euro nuolaidą, taikomą sausainiams.

Skaitytojai Daivai nutikusią situaciją papasakojome prekybos tinklo „Iki“ viešųjų ryšių vadovei Bertai Čaikauskaitei, pasiteiraudami, ar kūčiukai išties nuo šiol vadinsis sausainiais „Florentinais“. „Apgailestaujame, kad mūsų prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėje pirkėja, įsigijusi nurodytą prekę. pastebėjo, jog realios prekės pavadinimas nesutampa su esamu pirkimo kvite. Šiuo atveju įvyko techninė klaida, kurios metu buvo netinkamai pažymėta prekė ir užklijuotas ne tos prekės lipdukas. Kviečiame pirkėją kreiptis į parduotuvę, kurioje įsigijo prekę, ir jai bus grąžintas pinigų skirtumas“, – komentavo pašnekovė.

Pasak B. Čaikauskaitės, prekybos tinklo „Iki“ atstovai išgirdę apie šį atvejį iš  karto ėmėsi priemonių, kad tokie nesusipratimai nepasikartotų.

„Šiuo metu tikriname šios prekės kodų lipdukus ir perdavėme informaciją parduotuvių vadovams, kad jie informuotų darbuotojus, o šie atkreiptų dėmesį“, – tikino prekybos tinklo „Iki“ viešųjų ryšių vadovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA