Automobiliams tetrūko pačiūžų: per tris valandas – keliasdešimt pranešimų | Kas vyksta Kaune

Automobiliams tetrūko pačiūžų: per tris valandas – keliasdešimt pranešimų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiandien nuo 11 val. iki 14 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai gavo net 31 pranešimą apie Kauno apskrities keliuose įvykusius eismo įvykius. Keturiuose iš jų, pirminiais duomenimis, sužaloti žmonės.

Apie 11.35 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Paražėlių kaime, 1964 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis „Audi“ kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Vairuotojas blaivus. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatyta keleivė 1937-ųjų gimimo keleivė.

Apie 11.40 val. Kaune, Birželio 23-osios gatvėje, susidūrė 3 automobiliai: vyro vairuotas „BMW“, moters vairuotas „Audi“ ir senjoro vairuotas „Ford“. Daugiau apie šią avariją galite skaityti čia.

Apie 13.00 val. Kaune, Raudondvario plente, susidūrė du automobiliai: 1991 m. gimusio vyro vairuotas „Škoda“ ir 1989 m. gimusio vyro vairuotas „Subaru“. Į gydymo įstaigą pristatyta 34-erių „Škoda“ keleivė. Abu vairuotojai blaivūs.

Apie 13.10 val. Kauno rajone, Raudondvario seniūnijos Netonių kaime dėl galimai slidžios kelio dangos nesuvaldytas automobilis „Peugeot 307“, kuris nuvažiavo nuo kelio. Į gydymo įstaigą pristatyta 1996 m. gimusi automobilio vairuotoja.

Eismo sąlygos kelyje sudėtingos, tad pareigūnai primena vairuotojams būti atidiems, pasirinkti saugų važiavimo greitį bei laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA