Pasipiktinęs skaitytojas: parkavimo kontrolieriai užvaldė gatveles aplink klinikas | Kas vyksta Kaune

Pasipiktinęs skaitytojas: parkavimo kontrolieriai užvaldė gatveles aplink klinikas

Skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo nemalonų susidūrimą su „Automobilių stovėjimo aikštelių“ kontrolieriumi. Tiesa, įtampą sukėlė ne paties skaitytojo netinkamai pastatytas automobilis, o paties kontrolieriaus parkavimo ypatumai ir manieros.

[galerija kiek=”4″]

„Panašu, kad „Automobilių stovėjimo aikštelių“ įmonės darbuotojai, įnirtingai ieškodami pažeidėjų gretimose gatvelėse prie Kauno klinikų, jaučiasi jų savininkais ir savitai supranta Kelių eismo taisykles (KET) bei eismo saugumą“, – dėstė redakcijai parašęs vairuotojas.

Šiandien apie 13 val. jis sakė įvažiavęs apsisukti į Iniciatorių gatvę. Grįžtant prieš išvažiavimą į V. Lašo gatvę stovėjo kontrolės automobilis, kuris, anot vyro, akivaizdžiai trukdė eismui.

„Spustelėjau garso signalą ir priėjusio kontrolieriaus paklausiau, ar jis pats laikosi KET ir rūpinasi eismo saugumu. Ar galėtų patraukti eismui trukdantį automobilį? Jis man atkirto, kad mėginčiau pravažiuoti pro siaurą tarpą tarp jo automobilio ir gretimai stovėjusio juodo „Volvo“. Jei nepatinka, galiu laukti, kol kažkam išrašys baudą, o jei dar ginčysiuosi, ir pats gausiu baudą už trukdymą“, – lengvo grasinimo sulaukė skaitytojas.

Abejose gatvelės pusėse, pasak įstrigusio vairuotojo, sustojo negalintys pravažiuoti automobiliai. Eismas pajudėjo tik grįžus „Volvo“ savininkui, kuris patraukė savąją transporto priemonę.

„Visiems pravažiavus, kontrolės automobilis toliau demonstratyviai stovėjo nepajudėjęs iš savo vietos. Tiesa, nežinau, ar gausiu sau „pritaikytą“ baudą, nes mano registracijos numerį kontrolierius visgi nufotografavo“, – spėliojo vyras.

Reikia pridurti, kad šioje vietoje stovėti draudžiančio ženklo nematyti, tad kontrolierius KET, galimas daiktas, nepažeidė. Visgi pademonstravo pavydėtiną užsispyrimą bei žmogiškos empatijos trūkumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA