Iškritus sniegui, pasipylė avarijos – prireikė ugniagesių pagalbos | Kas vyksta Kaune

Iškritus sniegui, pasipylė avarijos – prireikė ugniagesių pagalbos

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Popietę Kauno regioną padengęs sniegas ir paspaudęs šaltukas vairuotojams pasiūlė nemenką iššūkį. Ne visiems pavyko prisitaikyti prie sudėtingų eismo sąlygų. Vieną vairuotoją iš sumaitoto automobilio teko vaduoti ugniagesiams, sužalojimų patyrė ir kitų įvykių dalyviai.

Juozapavičiaus prospekte, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) duomenimis, fiksuoti du eismo įvykiai. 13.33 val. gautas pranešimas, kad susidūrė „Volkswagen“ ir „Renault“. Pastarąjį vairavo 1941 m. gimęs vyras, pirmąjį – 1982-ųjų gimimo vyras. Abu vairuotojai blaivūs, pildo eismo įvykio deklaraciją.

13.42 val. gautas pranešimas, kad „Opel“ markės automobilis kliudė stulpą. 1985 m. gimęs vyras vairavo neblaivus – jam nustatytas lengvas 0,49 promilės girtumas.

Apie 15 val. Savanorių prospekto ir J. Basanavičiaus alėjos sankryžoje automobilis „Fiat“, vairuojamas merginos, kliudė ir parbloškė dviratininką. Pirminiais duomenimis, vairuotoja blaivi, o dviratininkas pristatytas į gydymo įstaigą.

Panašiu laiku smarki avarija nutiko ir Kauno rajone – Ringauduose, Gėlių ir Tiesiosios gatvių sankryžoje į automobilį „Volvo“ atsitrenkė sunkvežimis „MAN“, vairuojamas 1966 metų gimimo vyro. Pranešama, kad lengvojo automobilio vairuotojas dėl itin slidžios kelio dangos nesuvaldė transporto priemonės ir išnėrė tiesiai prieš pagrindiniu keliu važiavusi sunkvežimį.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. Panaudojus hidraulinį ugniagesių skėstuvą iš suknežinto „Volvo“ ištrauktas vairuotojas pristatytas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA