Kaune duris atveria visą parą veiksianti „Maxima“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atveria visą parą veiksianti „Maxima“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau rytoj, gruodžio 14 dieną, atidaroma pirmoji laikinojoje sostinėje visą parą veiksianti „Maxima“ parduotuvė. Jos įrengimui ten, kur anksčiau buvo iš Lietuvos rinkos pasitraukusi „Prisma“, investuota 2,5 mln. eurų.

Naujosios „Maximos“ klientai galės įsigyti kavos, šaltų bei karštų užkandžių ir greitai atsiskaityti savitarnos kasose. Čia veiks ir kepykla, kurioje nuolat bus kepami švieži duonos gaminiai, tris kartus per dieną – įvairios bandelės ir kruasanai.

„Ištesėjome savo pažadą pirkėjams ir šią, kauniečių nekantriai lauktą, „Maximos“ parduotuvę atidarome dar iki didžiųjų metų švenčių. Pasirūpinome, kad erdvioje parduotuvėje laikinosios sostinės gyventojai rastų ne tik Kalėdinių dovanų bei dekoracijų, tačiau ir mūsų meistrų pagaminto, ant šventinio stalo dėti paruošto maisto,“ – sako Kristina Meidė, „Maxima LT“ generalinė direktorė.

Judrioje Kauno dalyje įsikursiančioje „Maxima XX“ formato parduotuvėje pirkėjams bus pasiūlytas platus Lietuvos ūkininkų produkcijos pasirinkimas, suformuotas didelis vaikiškų bei kūdikių prekių skyrius, bus galima rasti ir pagrindines bakalėjos bei reikalingiausias buities prekes. Iš viso pirkėjams kiekvieną dieną bus siūloma rinktis iš 27 tūkst. skirtingų pavadinimų prekių.

Visą parą veiksiančioje parduotuvėje suformuotas 3 tūkst. kvadratinių metrų prekybos plotas. Jau dabar čia sukurta 100 naujų darbo vietų. Iš viso į naujos, modernios parduotuvės įrengimą bei infrastruktūrą investuota 2,5 mln. eurų. „Maxima“ Jonavos gatvėje 60 įrengta vietoj iš Lietuvos pasitraukusio prekybos tinklo „Prisma“ – rugpjūčio pabaigoje „Maxima“ paskelbė laimėjusi derybas dėl šio tinklo prekybos patalpų Vilniuje ir Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA