Gruodį Kaune atidaromos dvi atsinaujinusios „Utenos trikotažo“ parduotuvės | Kas vyksta Kaune

Gruodį Kaune atidaromos dvi atsinaujinusios „Utenos trikotažo“ parduotuvės

Organizatorių nuotr.

Gruodžio mėnesį Kaune duris atverė dvi bendrovės „Utenos trikotažas“ atnaujinto prekės ženklo „Utenos“ parduotuvės. Gruodžio 8 dieną atidaryta nauja parduotuvė prekybos centre „Molas“, o gruodžio 13-ąją po rekonstrukcijos pirkėjus vėl pakvies pagal naują „Utenos trikotažo“ koncepciją visiškai atnaujinta bendrovės parduotuvė Laisvės alėjoje. Tokiu būdu „Utenos trikotažo“ parduotuvių tinklas Kaune bus išplėtotas iki trijų parduotuvių – jau metus „Utenos trikotažo“ parduotuvė veikia ir „Megoje“.

„2015 metų pabaigoje Lietuvoje turėjome 7 parduotuves, iš kurių trys priklausė „Utenos trikotažui“, o likusios – pardavimo partneriams. 2016-asiais, atnaujinę prekės ženklą į „Utenos“ ir kartu su partneriais ėmę steigti jį atitinkančias modernesnes parduotuves, iš viso jau turėjome 11 parduotuvių, o šiemet jų skaičius išaugs iki 15. Parduotuvės įrengiamos pagal naują interjero koncepciją, jos yra šiuolaikiškos, aprūpintos modernia įranga, yra šviesios ir patogios apsipirkti. Tikimės, kad mūsų parduotuvėse kauniečiai kaip ir pirkėjai kituose miestuose ras ką išsirinkti artėjančioms gražiausioms metų šventėms“, – sako generalinis „Utenos trikotažo“ direktorius Algirdas Šabūnas.

„Utenos trikotažo“ dėmesys ekologijai, rūpestis klientų gera savijauta ir patogumu visose gyvenimo situacijose, taip pat ilgametės trikotažo tradicijos prisideda prie bendrovės ilgametės veiklos sėkmės. Šiuo metu „Utenos trikotažas“ valdo du mažmeninės prekybos prekių ženklus – neseniai atsinaujinusį „Utenos“, žymintį patogius ir kokybiškus laisvalaikio drabužius visai šeimai, ir „About“, vienijantį inovatyvią apatinio trikotažo ir laisvalaikio drabužių produkciją.

„Utenos trikotažo“ parduotuvėse pirkėjams siūloma įsigyti rūbų miegui, apatinio trikotažo, viršutinių drabužių laisvalaikiui ar tinkančių darbo dienai. Bendrovės siūlomas drabužių asortimentas kuriamas atsižvelgiant tiek į klasikinio stiliaus, tiek į stilingų drabužių ieškančių klientų poreikius. Be įprastų kolekcijų, šiemet „Utenos trikotažas“ pristatė ir spalvingą „Kakės Makės“ drabužių kolekciją iš ekologiškos medvilnės vaikams ir jų tėveliams – šių gaminių taip pat galima įsigyti visose bendrovės prekybos vietose.

Šiemet veiklos 50-metį švenčiantis „Utenos trikotažas“ yra didžiausia ir viena moderniausių trikotažo produkcijos gamybos įmonių Vidurio ir Rytų Europoje. Bendrovė yra viena iš nedaugelio gamybos įmonių visame pasaulyje ir vienintelė Lietuvoje, kurios įvykdė „Greenpeace“ keliamas sąlygas ir gavo teisę prisijungti prie Detox“ projekto už švarią madą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA