E. Ulanovui pirmą kartą karjeroje teks praleisti Eurolygos rungtynes | Kas vyksta Kaune

E. Ulanovui pirmą kartą karjeroje teks praleisti Eurolygos rungtynes

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Edgaras Ulanovas pirmą kartą per trejus metus ir pirmą kartą apskritai savo karjeroje praleis Eurolygos rungtynes. Kauno „Žalgirio“ puolėjas į Stambulą kovoti su „Fenerbahce“ ekipa šią savaitę nevyksta dėl atsinaujinusių klubo skausmų.

Apie tai Kauno oro uoste prieš pakylant į Turkiją pasakojo žalgiriečių komandos treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Manau, kad jam atėjo laikas pilnai išsigydyti traumą. Šiais metais jis negalėjo žaisti visa jėga, tačiau sužaidė daug įspūdingų rungtynių. Kai nesužaisdavo, tuomet buvo aišku, kad jį stabdė trauma. Laikas baigti tą temą, kad vieną kartą žmogus gali žaisti, o kitą kartą jau negali. Reikia dėti prioritetą sveikatai. Bandysime daryti taip, kad jis galėtų visą laiką žaisti visa jėga“, – atviravo Šaras.

Kauno ekipai toks praradimas yra itin skaudus. Eurolygoje Ulanovas per rungtynes vidutiniškai renka po 8,9 taško, atkovoja po 5 kamuolius ir atlieka po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Tai bus pirmasis kartas jo karjeroje, kuomet puolėjas savo komandos Eurolygos mačą stebės iš šalies. Be pertraukų jis sužaidė 89 susitikimus iš eilės. Ilgesnė serija šiuo metu priklauso tik kapitonui Pauliui Jankūnui – 92 nepraleisti susitikimai iš eilės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA