Kauno policininkai trumpam virto Kalėdų seneliais | Kas vyksta Kaune

Kauno policininkai trumpam virto Kalėdų seneliais

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai penktadienį prie Lietuvos zoologijos sodo stabdė transporto priemones, tačiau ne vykdydami reidą, o norėdami vairuotojams įteikti simbolinę dovaną.

[galerija kiek=”4″]

Kasmet, gruodžio 9 d., minima Tarptautinė antikorupcijos diena. Ta proga Kauno apskrities VPK Imuniteto skyriaus ir Patrulių rinktinės pareigūnai su sustabdytais vairuotojais, siekdami atkreipti jų dėmesį į kovos su korupcija svarbą, dalinosi ne tik aktualia informacija, bet ir dovanojo automobilių kvapus „Švarios sąžinės kvapas“. Aktyviai vykdydami įvairias prevencines priemonės, pareigūnai nuolat stengiasi kovoti su korupcija bei skatina skaidrų visuomenės ir policijos bendravimą.

„Vertėtų atsiminti, kad kyšiu laikomas bet koks atlygio siūlymas už asmeniui palankaus sprendimo priėmimą ir vien siūlymo ar pažadėjimo duoti kyšį pakanka, kad būtų patraukiama pagal baudžiamąją atsakomybę“ – sako Kauno apskrities VPK pareigūnai.

Kauno apskrities pareigūnai ragina gyventojus būti pilietiškais, atsakingais, skatina kurti skaidrų bendravimą, tad turint informacijos apie galimą kyšininkavimo atvejį, visuomet informuokite Kauno apskrities VPK anoniminiu pasitikėjimo telefonu 8 37 303 050 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA