Į Kauno choreografijos mokyklą lėkė gaisrinės | Kas vyksta Kaune

Į Kauno choreografijos mokyklą lėkė gaisrinės

Skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė sunerimusių kauniečių klausimai. Dainavoje lekiančius su švyturėliais jie pastebėjo net keturis gaisrinės ekipažus – pasirodo, šie iškviesti į Kauno choreografijos mokyklą.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas patvirtino, kad gautas pranešimas apie V. Krėvės prospekte 50 numeriu pažymėtame pastate degantį butą. Išsiųstos 1-os komandos dvi cisternos, gaisrinės autokopėčios ir 4-os komandos cisterna.

Gelbėtojai iš karto įtarė, kad iškvietimas gali būti melagingas, kadangi žinojo ten esant ne gyvenamąjį namą, o mokyklą. Mokyklos sargai bendravo su ugniagesių brigada, įleido juos į vidų, tačiau apžiūrėjus patalpas, gaisro požymių nerasta. Vaikų tuo metu mokykloje nebuvo – neaišku, ar tokį pokštą galėjo iškrėsti įstaigos auklėtiniai.

Dėl tokių iškvietimų specialiosios tarnybos patiria nemenkų nuostolių – budintysis informavo, kad juos imasi tirti policijos pareigūnai, kurie pasistengę melagius tikrai suranda, tačiau daugiau žinių apie nuostolių išieškojimą pareigūnas negalėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA