Sučiupti ilgapirščiai, apšvarinę gyvenamuosius namus | Kas vyksta Kaune

Sučiupti ilgapirščiai, apšvarinę gyvenamuosius namus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl lapkričio 29-30 dienomis įvykdytų vagysčių.

Laikotarpiu nuo lapkričio 29 d. 15 val. iki lapkričio 30 d. Jonavos r., Kulvos sen., buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą, pavogti elektros prailgintojai, elektrinis transformatorius, vandens čiaupas ir katilo reguliavimo ventilis, taip padarant 350 eurų žalą.

Tuo pačiu laikotarpiu buvo įsibrauta į dar vieną gyvenamąjį namą, esantį Kulvos sen. Tuomet vagys pasisavino įvairius įrankius, kurių vertė siekia 3815 eurų.

Kauno apskr. VPK Jonavos PK pareigūnams atlikus neatidėliotinus ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nustatyti du jaunuoliai, galimai įvykdę šias vagystes.

Gruodžio 1 d. buvo sulaikyti du asmenys: 18 ir 19 metų vyrai, kurių namuose bei automobilyje buvo rasta dalis vogtų daiktų. Tyrimo metu taip pat sugebėjo išsiaiškinti asmenis, kuriems buvo parduota dalis vogtų daiktų, ir juos paėmė.

Šiems Jonavos miesto gyventojams paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA