Savaitės rungtynėse prieš „Panathinaikos“ Kaune – ypatingų svečių ir Kalėdų Senelio vizitas | Kas vyksta Kaune

Savaitės rungtynėse prieš „Panathinaikos“ Kaune – ypatingų svečių ir Kalėdų Senelio vizitas

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį viso pasaulio akys nukryps į „Žalgirio“ areną, kurioje įvyks centrinis Eurolygos mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandų. Pirmą kartą šiame sezone svarbiausių savaitės rungtynių teisę gavę Lietuvos čempionai namuose priims ne tik į Kauną sugrįžtantį Luką Lekavičių, bet ir atvykstantį Kalėdų Senelį bei ypatingą svečią iš Izraelio.

Linksmybės tradiciškai startuos kojūkininkų žygiu nuo Laisvės alėjos iki pat arenos, o pačioje „Žalgirio“ tvirtovėje taip pat netrūks pramogų bei staigmenų. Trečiajame aukšte įsikurs išskirtinių laikinų tatuiruočių specialistai, visų rungtynių metu bus galima nemokamai atsispausdinti savo nuotraukas iš asmeninio „Instagram“ profilio su grotažymėmis #Žalgiris ir #ManoKomanda, išbandyti virtualios realybės pramogas ar papuošti savo veidą žaliai-baltomis spalvomis.

Be viso to, rungtynėse apsilankys pats Kalėdų Senelis, su kuriuo įsiamžinti galės visi norintys!

Ypatingą šou dviejų minutės pertraukėlių bei didžiosios pertraukos metus jau ruošia pirmą kartą Lietuvoje pasirodysiantis triukų su kamuoliu virtuozas iš Izraelio „Human Seal“. Šou meistras Eyalas tokia pravardę gavo televizijos laidoje „Good Morning America“ po to, kai jis atliko numerį trejose NBA visų žvaigždžių rungtynėse, dvejose Olimpinėse žaidynėse ir su savo triukais filmavosi reklamoje. Eyalui priklauso ir du Gineso rekordai.

Kaip jau tapo įprasta, gerą nuotaiką susirinkusiems žiūrovams palaikys „G-Spot DJ‘s“ vyrukai, žaviosios „Žalgirio“ šokėjus ir mažųjų gerbėjų simpatijas užsitarnavęs Žalgirinis. Taip pat laukiama kviestinių svečių apsilankymo „Žalgiris TV“ studijoje.

Šiose rungtynėse taip pat bus galima pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis įsigyjant išskirtinio dizaino Kauno „Žalgirio“ 2018 metų kalendorių, kuris taps puikia staigmena kiekvienam krepšinio mylėtojui.

Pirmajame arenos aukšte bilietai jau praktiškai iššluoti, bet vis dar turite šansą įsigyti bilietus puikiose vietose trečiajame aukšte, iš arti išvysti tikrą krepšinio spektaklį ir įsisukti į neišblėstantį pramogų bei atrakcijų sūkurį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA