Nauja „Callcredit“ vadovė darbą Kaune pradėjo nuo biuro plėtros | Kas vyksta Kaune

Nauja „Callcredit“ vadovė darbą Kaune pradėjo nuo biuro plėtros

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Jungtinės Karalystės duomenų valdymo bendrovės „Callcredit“ padalinys Kaune turi naują vadovę. Nuo gruodžio 4 dienos padaliniui vadovauja Eglė Šimė. Ji bus atsakinga už operacijų valdymą Lietuvoje ir naujų specialistų funkcijų bei kompetencijos sričių kūrimą.

Tarptautinė įmonė dar kartą patvirtino savo siekį išlaikyti ilgalaikes investicijas Lietuvoje pasirašydama naują nuomos sutartį dėl papildomų patalpų Žalgirio arenoje Kaune.

„Mūsų padalinys Kaune yra viena pagrindinių įmonės veiklos dalių. Labai džiaugiamės aukštos kvalifikacijos ir kompetentingais darbuotojais Kaune. Tikiu, kad Eglės patirtis ir kompetencija papildys ir sustiprins mūsų komandą bei atvers naujų galimybių“, – teigia Mike‘as Gordonas, „Callcredit“ generalinis direktorius.

„Džiaugiuosi prisijungdama prie „Callcredit“ Kauno komandos. Tai yra tikra sėkmės istorija, įrodanti, kad esame talentingi ir patrauklūs pasaulinei verslo plėtrai. Tikiu, kad padėsiu įmonei toliau augti bei plėsti verslą ir kompetencijas, diegiant naujus technologinius sprendimus“, – savo pastebėjimais dalijasi E. Šimė, naujoji „Callcredit“ Kauno padalinio vadovė.

Eglė Šimė

E. Šimė darbą „Callcredit“ pradėjo pasirašydama nuomos sutartį dėl papildomų patalpų augančiam kolektyvui Žalgirio arenoje. „Nuomos sutarties dėl papildomų patalpų pasirašymas yra tikras pasitikėjimo žodžio patvirtinimas tiek kolegoms, tiek visam Kauno miestui“, – priduria E. Šimė.

Pripažinto kompetencijos centro komanda Kaune kasmet plečiasi. Nuo 2012 m. veikiančiame „Callcredit“ padalinyje Kaune šiuo metu dirba beveik 200 IT, rinkodaros ir klientų aptarnavimo specialistų.

Kauno padalinio komandai neseniai perduota programinės įrangos sprendimų diegimo asmenų identifikavimo ir sukčiavimo prevencijos srityse funkcija artimiausiu metu atliks itin svarbų vaidmenį „Callcredit“ pereinant prie debesų kompiuterija grįstų informacinių technologijų (IT) sprendimų. Ši Kauno padaliniui perduota atsakomybė taip pat bus reikšminga stiprinant bei plėtojant besimokančių sistemų (angl. machine learning) gebėjimus.

Anksčiau E. Šimė buvo atsakinga už strateginių pokyčių programų rengimą ir įgyvendinimą užtikrinant ir tobulinant klientų aptarnavimo lygį. E. Šimė yra užėmusi vadovaujančias pareigas skirtingose įmonėse energetikos ir IT sektoriuose. Iki šiol ji buvo „Lietuvos energija“ Technologijų inovacijų centro valdybos narė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA