„BMW“ vairuotojo spektaklis nesudomino pareigūnų – baigėsi belangėje | Kas vyksta Kaune

„BMW“ vairuotojo spektaklis nesudomino pareigūnų – baigėsi belangėje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienio rytą policijos pareigūnai buvo gundomi vis augančių kyšių sumomis. Agresyviam siūlytojui netrūko aršumo. Tačiau jo pasipriešinimas baigėsi už grotų.

Pirminiais duomenimis, gruodžio 3 d. apie 6 val. 25 min. Kaune, Savanorių pr., sustabdytas automobilis „BMW X5“, kurį vairavo Baltarusijos pilietis (g. 1992 m.). Jis, siekdamas išvengti atsakomybės (iš burnos sklido alkoholio kvapas), Kauno apskr. VPK patruliui siūlė 200-250 eurų kyšį.

Pareigūnas paprašė vairuotojo išlipti iš automobilio ir, priėjus prie tarnybinio automobilio, pasitikrinti blaivumą, tačiau tuomet vairuotojas pradėjo siūlyti kyšį nuo 500 eurų iki 2 000 eurų. Vairuotojas dėl padarytų veiksmų buvo perspėtas, kad yra sulaikomas.

Vairuotojas pasiprašė iš savo automobilio pasiimti striukę, kurią apsirengęs pradėjo agresyviai elgtis, pastūmė pareigūną ir pradėjo bėgti.

Savanorių pr., prie namo, pareigūnai asmenį pasivijo ir, Kauno apskr. VPK patruliui (g. 1973 m.) panaudojus elektros impulsinį prietaisą „Taser“, sulaikė. Neblaivus (1,67 prom.) Baltarusijos pilietis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA