Pagrindinės Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimas (tiesioginės transliacijos vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Pagrindinės Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimas (tiesioginės transliacijos vaizdo įrašas)

R. Tenio nuotr.

Jeigu kalėdiniuose renginiuose įprasta sutikti raudonai apsitaisiusį, barzdotą ir itin dosniai nusiteikusį pilvūzą, Raudondvaryje gruodžio 1 d. jų bus ne vienas, ne 10 ir net ne 20. Šią masinę eglutės įžiebimo asamblėją, artistų ugnies šou ir puikius muzikinius pasirodymus stebėkite gyvai naujienų portale „Kas vyksta Kaune“.

17 val. visi kviečiami į Kauno rajono Kalėdų eglutės įžiebimo šventę Raudondvario dvare, kurią pradės dar niekur Lietuvoje nerodytas „Viduramžių pasiuntinių“ iliuzijų šou. Šventės metu susirinkusiuosius irgi stebins magiškas fakyrų ir artistų ugnies šou, energingi čiuožėjų ant ledo pasirodymai, mažuosius sveikins 25 Kalėdų seneliai.

Pasmaližiauti ir sušilti tradiciškai kvies Kalėdinė dvaro cukrainė, o jaukumo šilumą skleis Kalėdų prakartėlė bei muzikinė Kalėdų pasaka, kurią dovanos trys balti angelai – Kristina Siurbytė, Viktorija Streiča ir Akvilė Garbenčiūtė. Eglutės įžiebimo šventei išskirtinę muziką padovanos Ramūno Difarto ir styginių pasirodymas „Gražiausia Šv. Kalėdų muzika“, o vakaro linksmybes uždarys diskoteka ant ledo.

Šiemet Raudondvario dvare ir vėl šventiškai sužibs šviesų instaliacijos, įvairiausiomis spalvomis nutvieskiančios dvaro teritoriją, veiks Kalėdų miestelis, kuriame bus galima įsigyti ne tik saldžių gardėsių, bet ir rankų darbo gaminių, tiksiančių norintiems artimuosius nustebinti originaliomis kalėdinėmis dovanėlėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA