Rytinis „BMW“ vairuotojo siautulys: pabėgo iš dviejų eismo įvykių | Kas vyksta Kaune

Rytinis „BMW“ vairuotojo siautulys: pabėgo iš dviejų eismo įvykių

Skaitytojų nuotr.

Įtariama, neblaivus „BMW“ vairuotojas pirmadienį pasitiko su trenksmu. Tiesą pasakius, net keliais – pasireiškęs miesto centre, už valandos pasišalino iš kito eismo įvykio Kauno rajone, o drama pasibaigė gerokai apgadinto automobilio stabdymu Dainavoje.

Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), apie 8.30 val. gautas pranešimas, kad A. Mickevičiaus gatvėje 1984 m. gimusio vyro stovintį „BMW“ automobilį kliudė kita „BMW“ markės transporto priemonė, važiavusi atbuline eiga. Pildant eismo įvykio deklaraciją, pasakęs, kad keliauja pasiimti dokumentų, antrojo „BMW“ vairuotojas pasišalino iš eismo įvykio vietos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, galimas daiktas, užfiksavo kaip tik šį įvykį miesto centre: du vyrai, vienas jų – basomis, stūmė, kaip sakė liudininkė, ką tik galu į kitą „BMW“ atsitrenkusią transporto priemonę.

Nedelsiant pradėta pasišalinusio vairuotojo paieška. Apie 9.55 val. gautas pranešimas, kad Karmėlavoje, Vilniaus gatvėje „BMW“ kliudė 1968 m. gimusio vyro vairuojamą automobilį „Opel Corsa“ ir 1950-ųjų gimimo vyro vairuojamą sunkvežimį „Iveco“. „BMW“ vairuotojas vėl pasišalino iš avarijos vietos. „Opel“ vairuotojas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Apie 10.10 val. Taikos ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje pastebėję smarkiai apgadintą „BMW“, Kauno apskrities VPK pareigūnai sulaikė, manoma, iš dviejų eismo įvykių pasprukusį vairuotoją. 1982 m. gimęs vyras pristatytas į gydymo įstaigą blaivumui nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA