Kauniečiai kelionės taksi kainą jau gali sužinoti iš anksto net ir telefonu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai kelionės taksi kainą jau gali sužinoti iš anksto net ir telefonu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Atgijęs Kauno miesto gyvenimas, o ypač vis labiau įsisiūbuojančios naktinės linksmybės, sukuria ir didėjantį taksi paslaugos poreikį. Tai pajutę taksi operatoriai ne tik ieško papildomų vairuotojų, bet ir siūlo naujas galimybes savo klientams. Viena iš jų – informacija apie tikslią kelionės kainą dar neįsėdus į taksi.

Fiksuotas mokestis

Kiek tiksliai kainuos kelionė, galės žinoti neseniai Kaune sėkmingai veiklą pradėjusios bendrovės „Frontana“, veikiančios pagal Europoje patentuotą prekinį ženklą „OptiTAXI“ klientai.

„Viskas labai paprasta: paskambinate, pasakote, iš kur ir į kur važiuojate, mes surandame jums automobilį su vairuotoju, programa tiksliai paskaičiuoja optimaliausio maršruto kainą ir informaciją gaunate sms žinute. Taip pat ir kviečiant internetu ar programėle „OTaxi“: galite būti tikri, kad nurodyta kaina nekis, nepaisant kelionės laiko ar spūsčių gatvėje. Ji keisis tik tuo atveju, jei keisite maršrutą“,– pasakoja „OptiTaxi“ atstovas Kaune Edvinas. Pasak Edvino, ši funkcija jau pasiteisino Europos didžiuosiuose miestuose, taip pat Vilniuje, Jonavoje. „Žmonėms patinka žinoti už kiek, su kokiu vairuotoju, ir kokiu automobiliu jie važiuos. Siekiame būti labai lankstūs, būtent todėl siūlome ir tokią galimybę kaip, pavyzdžiui, automobilio parvairavimas, pagalba užkuriant, daugiaviečio automobilio išsikvietimas ar nedidelių krovinių pervežimas“, – apie kitas taksi teikiamas paslaugas pasakoja vyras.

Keleiviams vis svarbesnis saugumas ir komfortas

Pastebima, kad pasaulio taksi rinkoje daugiau dėmesio skiriama keleivių saugumui. Pavyzdžiui, Meksikos sostinėje Meksike vis labiau populiarėja taksi įmonė, kurioje tik moterys veža kitas moteris. „Kas vyksta Kaune“ domisi, kas keliaujant taksi svarbiausia kauniečiams? „Lygiai taip pat: saugumas, patikimumas ir komfortas. Būtent dėl to taksi bendrovės šiuo metu ypač atsakingai renkasi vairuotojus.

„Tai yra turbūt svarbiausia mūsų darbo dalis: organizuoti saugią kelionę už optimalią kainą“, – pabrėžia „OptiTaxi“ atstovai.

Taksi poreikis tik augs

Šiuo metu Kaune yra apie 13 taksi paslaugas teikiančių bendrovių. „Tačiau tokiam miestui kaip Kaunas reikia dar daugiau pasiūlos. Būtent todėl, didelę patirti užsienyje turinti „OptiTaxi“ ,nusprendė prisidėti prie patogesnio ir optimalesnio susiekimo kūrimo“, – aiškina Edvinas iš „OptiTaxi“.

Išbandyti naują taksi paslaugą galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA