Plečiamas rėmėjų sąrašas: rado, kas rūpinsis žalgiriečių mityba | Kas vyksta Kaune

Plečiamas rėmėjų sąrašas: rado, kas rūpinsis žalgiriečių mityba

R. Tenio nuotr.

Zinzino“ tapo oficialia Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo rėmėja. Sutartį, kuria remiantis vieno geriausių Lietuvos klubų žaidėjai vartos Balanso aliejų (Balance Oil), pasirašė „Zinzino“ verslo plėtros vadovas Jakobas Spijkeris ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Aš didžiuojuosi, galėdamas pranešti, kad inovatyvių mitybos papildų srityje lyderiaujanti Europos kompanija „Zinzino“ tampa viena iš oficialių „Žalgirio“ komandos rėmėjų“, – teigė J.Spijkeris.

„Labai džiaugiuosi, kad turime galimybę padėti komandai siekti balanso mūsų produktų dėka“, – sakė „Zinzino“ verslo plėtros vadovas J.Spijkeris.

„Zinzino“ teikia naujo farmakologinės mitybos mokslo sukurtus produktus, kurie yra aukščiausios klasės, pažangiausi ir specialiai sukurti naudojant aktyvias maisto medžiagas, kovojančias su šiuolaikinio gyvenimo būdo disbalansu.

Tai analogų pasaulyje neturintis Balance Oil, kuris skirtas optimizuoti Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių santykį organizme. Šis aliejus padeda palaikyti sveiką ir optimalią akių, širdies, smegenų ir imuninės sistemos funkciją.

Komandos žaidėjai taip pat vartos papildus Xtend, skirtus apsaugoti, palaikyti ir atnaujinti ląsteles bei audinius, stiprinti imuninę sistemą. Xtend yra puikus 22 esminių vitaminų ir mineralų šaltinis, suteikiantis daugiau energijos.

Naujos partnerystės privalumus nekantrauja išbandyti ne tik komandos trenerių štabas, bet ir sporto direktoriaus pareigose puikiai besijaučiantis Robertas Javtokas. „Pirmiausia tai pats pabandysiu, – juokavo jis. – Visada malonu dirbti su lyderiais.“

Kompanija „Zinzino“ taip pat yra oficiali Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA