Savaitgalį į Kauno centrą sukvies išskirtinė nemokama vestuvių paroda | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį į Kauno centrą sukvies išskirtinė nemokama vestuvių paroda

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Ateinantį savaitgalį Kauno centre esančiame viešbutyje ,,Park inn by Radisson’’ duris atvers vienintelė mūsų mieste rengiama vestuvių paroda , „Mano tobulos vestuvės 2017“. Į dvi dienas, lapkričio 25 ir 26-ąją, truksiantį nemokamą renginį būsimus jaunavedžius vilios ne tik šimtai vestuvines prekes ir paslaugas pristatysiančių prekės ženklų ir jų atstovų, bet ir išskirtinai parodos metu organizuojami nemokami seminarai bei paskaitos, kurių metu netrūks gerų patarimų net ir tokiais klausimais, kaip sudaryti vedybinę sutartį.

Bus galima laimėti vestuvinę suknelę

Paroda „Mano tobulos vestuvės“ į vieną vietą sukvies įvairiausių sričių profesionalus bendram tikslui – pasiūlyti, kaip sukurti tobulą vestuvių šventę.

Dekoratoriai, maisto tiekėjai, šokių mokytojai, juvelyrai, makiažo ir stiliaus specialistai, vakaro vedėjai – galbūt detalės, apie kurias dar net nespėjote pagalvoti – viską, ko gali prireikti sukurti įsimintiniausiai dienai gyvenime susiburs dviems dienoms vienoje vietoje miesto centre.

Viena svarbiausių detalių vestuvėse laikoma – nuotakos suknelė dažnai sukelia didelius galvos skausmus būsimoms jaunosioms – nuo gausos pasirinkimo iki kainų santykio. Vestuvių parodoje bus galimybė laimėti net 400 eurų vertės čekį. Vestuvinių ir proginių suknelių nuomos salonas ,,E. Sweet’’ vieną iš laimingųjų parodos lankytojų papuoš svarbiausiai gyvenimo šventei. Donelaičio 57 esančiame ,,Park inn by Radisson’’ viešbutyje, prie stendo nr. 77, bus suteikiama galimybė įmesti raštelį su vardu, pavarde bei kontaktais.

Jau sekmadienį 15val. – paaiškės laimingosios vardas.Negana to, renginyje vyks ir specialus žaidimas, kurio metu bus galimybė laimėti – šventės organizavimo paslaugą.

Vilios nemokami seminarai ir garsūs vardai

Šeštadienį ir sekmadienį vestuvinę tematiką Laikinojoje sostinėje skleisiantis renginio „Mano tobulos vestuvės“ pavadinimas parinktas neatsitiktinai: norima parodyti, jog svarbiausią gyvenimo šventę – vestuves reiktų planuoti itin atsakingai ir kruopščiai, apgalvojant net menkiausias smulkmenas.

Apie tai kalbės ir parodoje dalyvausiantys žinomi šalyje vestuvių planuotojai, dekoruotojai, vedėjai ir kiti šios srities specialistai. Tarp dalyvių skambės ir žinomi vardai, tarp jų, garsi vizažistė Deimantė Kazėnaitė, išskirtinių renginių planuoja Erika Purauskytė, floristas Antanas Mažonas ir kiti. arodos lankytojams – pelningi prizai.

Į nemokamą renginį su draugais ir artimaisiais

Paskutinį lapkričio savaitgalį vyksianti paroda vilios ne tik paslaugų gausa ir išskirtinumu, bet ir nemokamu įėjimu. Renginio organizatoriai pasakoja, jog dažniausiai į tokio tipo renginius nesinori eiti vienam.

Tiek būsimai nuotaikai, tiek jaunikiui svarbus artimųjų ir draugų palaikymas bei patarimai, tad „Mano tobulos vestuvės“ kviečia į parodą atvykti ne tik būsimus jaunuosius, bet kartu pakviesti savo artimuosius bei draugus, kurie padeda priimti savrbiausius gyvenime sprendimus. Juk daug smagiau suknelę rinktis su drauge, dėl maisto tiekėjų pasitarti su mama, o muzikos skonį aptarti su seserimi ar tėčiu. Sprendimai artimųjų ir draugų rate priimami daug tvirčiau.

Gauk patarimus, atsakymus į tau rūpimus klausimus, išsklaidyke dvejones apsilankydamas vestuvių parodoje ,,Mano tobulos vestuvės’’ KAUNE jau lapkričio 25-26 dienomis. Netaupyk laiko ir nesigailėk praleidęs geriausius pasiūlymus!

Daugiau informacijos www.manotobulosvestuves.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA