„Mojo Lounge“ ruošia Kauno naktinį gyvenimą dar vienam laipteliui | Kas vyksta Kaune

„Mojo Lounge“ ruošia Kauno naktinį gyvenimą dar vienam laipteliui

Organizatorių nuotr.

„Kaunas jau pasiruošęs naujam vakarėlių etapui“, – šypsosi Martynas Vildžiūnas, legendinio naktinio klubo „Mojo Lounge“ savininkas ir įkūrėjas. „Kas vyksta Kaune“ šiandien Martyno klausia, kas įdomaus vyksta Kaune naktį, o ypač, kas vyksta atsinaujinusiame „Mojo Lounge“.

[galerija kiek=”8″]

Kauniečiai – jau daug drąsesni ir laisvesni

„Nuo pat klubo pirmųjų dienų Kaune stengėmės įkvėpti publiką ne tik džiaugtis tuo, ką pasiūlo „Mojo Lounge“, bet ir patiems kurti šventę: originaliai pasipuošti teminiuose vakarėliuose, nebijoti išsiskirti, atsipalaiduoti. Manau, per visą šį laiką publika labai užaugo, būtent todėl nusprendėme vėl paaugti ir mes: sugrįžome dar spalvingesni, dar įvairiapusiškesni. Atėjo metas kurti tikrą vakarietišką pasilinksmino kultūrą“, – vieną iš klubo vizijų nubrėžia M. Vildžiūnas. Pasak jo, šį modernų ir atsakingą „Mojo Lounge“ požiūrį lankytojai visada jautė. „Kai tik vėl atsidarėmė, prie durų nusidriekė eilės, girdime ir žmonių atsiliepimus, kaip jie pasiilgo mojo: dėl kokybiškos muzikos, aptarnavimo, interjero“.

Ypač daug dėmesio gyvai muzikai ir scenos grandams

Elektrinis smuikas, būgnai, kiti mušamieji: ne vienas „Mojo lounge“ lankytojas jau pamilo ir naujas muzikos formas už klubo pulto. „Kai didžėjui akomponuoja dar ir instrumentas, efektas gaunasi nerealus: mes ir girdime, ir matome daug daugiau: emocijos stebint muzikantą dvigubėja, vakarėliai įsisiūbuoja žaibiškai. Šiuo metu bendradarbiaujame su Lietuvos džiazo ir būgnų veteranu Gediminas Percussion ir Ukrainos smuiko virtuozu Felix Shuster“, – pasakoja M. Vildžiūnas ir pabrėžia dar vieną „Mojo Lounge“ naujieną: tai vakarėlių ciklas „Diskotekininkai“.

„Tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje grįžta sentimentai senąjai muzikai. Būtent todėl sukūrėme vakarėlių ciklą, kurio metu vyks vis naujas senųjų scenos grandų koncertas: publika jau šėlo su „Rondo“, Egidijumi Sipavičiumi bei daugeliu kitų. Sustoti nežadame ir į „diskotekas“ pakviesime dar daugiau muzikos vilkų“, – pažada M. Vildžiūnas.

Kultūra vyksta ne tik dieną, bet ir naktį

„Mojo Lounge“ savo socialiniuose tinkluose naudoja ir grotažymes #kaunas_pilnas_kultūros ar #Kaunas_2022. „Norime pabrėžti, kad kultūra vyksta ne tik dieną – jos pilna ir naktis. Siekiame pasiūlyti įspūdingą naktį, tikrą šventę tiek kauniečiams, tiek Kauno svečiams. Vienas iš mūsų darbo pavyzdžių bus jau greitai pasirodysiantis aštuonių, itin išdirbtų teminių vakarėlių, ciklas, kuriuose viskas bus suderinta iki smulkmenų: vakarėlyje „Mojo Airlines“ pasijusime lyg kelionėje milžinišku orlaiviu, o „Pink night“ bus tobulai subalansuota merginoms: nuo rožinės aprangos, iki rožinio šampano, saldainių ar kitų smulkmenų. Darbuotojų apranga, šokėjų kostiumai, klubo aplinka ir lankytojai – tokie vakarėliai leis panirti į kitą pasaulį“, – idėjas atskleidžia „Mojo Lounge“ savininkas M. Vildžiūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA