Domeikavoje atidaromas pirmas sporto klubas | Kas vyksta Kaune

Domeikavoje atidaromas pirmas sporto klubas

R. Tenio nuotr.

„Pagaliau didžiausios Kauno rajono gyvenvietės sveikuoliai turės kur treniruotis!” – džiaugiasi jau dešimt metų Domeikavoje gyvenanti bei viena iš naujo sporto klubo „Domeikavos fitness“ įkūrėjų Matilda Liatukaitė ir pažada jau šį savaitgalį į nemokamas susipažinimo treniruotes pakviesti visus domeikaviečius: tiek patyrusius sportininkus, tiek seniai svajojančius pradėti.

[galerija kiek=”8″]

Pirmasis sporto klubas Domeikavoje

„Seniai pastebėjome, kad Domeikava nori gyventi sveikiau: vis daugiau žmonių bėgioja, nutiesus naują dviračių taką vakarais į pagrindinę Domeikavos gatvę pasipila dviračiai. Nors fizinio aktyvumo poreikis yra didelis, deja, esame iš nedaugelio gyvenviečių, kuriose dar nėra tinkamos lauko sporto infrastruktūros, pavyzdžiui, lauko treniruoklių. Būtent dėl šių priežasčių nusprendėme pasiūlyti dar daugiau ir sukurti komfortą sportininkams po stogu“, – pagrindinę sporto klubo idėją paaiškina M. Liatukaitė.

Pasak Matildos, keista ir tai, kad iki šiol net 14000 gyventojų turinčioje Domeikavoje bei jos seniūnijoje nebuvo nei vieno sporto klubo. „Net mažesni Kauno miesto rajonai turi bent po kelis, o mes nei vieno neturėjome“, – stebisi M. Liatukaitė ir džiaugiausi, kad jau lapkričio 18 dieną, klubui atvėrus savo duris, situacija pasikeis.

Domeikavoje gyvena 10 metų, o sportuoja visą gyvenimą

Sporto klubas „Domeikavos fitness“ gimė ne tik iš meilės Domeikavai (įkūrėjų pora čia gyvena jau dešimt metų), bet ir iš meilės sportui: advokatės Matildos Liatukaitės vyras Andrius Andriušius nuo vaikystės sportavo plaukimą, o jau nuo 15-kos metų gyvenimą paskyrė kultūrizmui. „Sportas jam yra viskas: kiekvieną dieną, penktą ryto Andrius pradeda treniruote, visą vasarą prasėdi ant dviračio ar užsiima kita fizine veikla. Sunku paskui jį spėti!, – juokiasi moteris.

„Norime kiekvienam būsimam klientui perduoti savo žinias, entuziazmą ir šilumą, būtent todėl pats Andrius dirbs klube ir pasistengs pasidalinti svarbiausia per visą gyvenimą sukaupta patirtimi“. M. Liatiukaitė pabrėžia, kad sportuoti vilios ne tik žiniomis, bet ir puikiais pasiūlymais. „Pastebėjome, kad žmonės mėgsta ateiti sportuoti prieš darbą, todėl dirbsime net nuo pusės šešių ryto. Norime, kad pasportuoti spėtų visi norintys! Taip pat norime, kad visi turėtų galimybę į nemokamą informaciją apie savo sveikatą, todėl žadame neimti papildomų mokesčių už treniruočių planus – tai bus mūsų dovana jums ir jūsų kūnui“.

Kvies į atvirų durų dieną

Viena iš pirmųjų dovanų bendruomenei – Lapkričio 18- 19 dienomis vyksiančios atvirų durų dienos, kurių metu bus galima susipažinti su klubo „Domeikavos Fitness“ personalu, išbandyti treniruoklių salę ir pasikonsultuoti rūpimais klausimais. Visi norintys laukiami nuo pat ankstaus ryto : 7:30 iki 15 valandos. Jau ateinančių metų pradžioje planuojama atidaryti ir grupinių užsiėmimų salę. „Labai laukiame visų. Juk, vis dėlto, Domeikava ne tik didžiausia Kauno rajono, bet ir dižiausia Lietuvoje kaimo statusą turinti gyvenvietė. Tegu ji būna sveika, stipri ir moderni!, – įkvepia tobulėti A. Andriušis.

Klubas „Domeikavos Fitness“ įsikūręs „Adoto verslo centre“, Įgulos g. 3, priešais „Maxima“ parduotuvę, daugiau informacijos Facebook profilyje – čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA