Kauniečių pergalė: „CityBee“ laikinojoje sostinėje padidino automobilių skaičių | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pergalė: „CityBee“ laikinojoje sostinėje padidino automobilių skaičių

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Vakar automobilių dalijimosi operatoriaus „CityBee“ „Facebook“ paskyroje pasirodė žinutė, kviečianti vilniečius, kauniečius bei klaipėdiečius balsuoti ir nuspręsti, kuriame mieste pirmiausia į gatves turėtų išriedėti atkeliaujantys nauji „Fiat 500“. Kauną palaikė beveik dvigubai daugiau žmonių nei Vilnių ar Klaipėdą! Tad jau šiandien į mūsų miestą buvo pristatyta 10 naujų „CityBee“ automobilių.

„Fiat 500“ yra kompaktiškiausi ir kartu mažiausiai kainuojantys „CityBee“ klientams siūlomi automobiliai. Kelionės minutė tokiu mažyliu atsieina vos 18 euro ct. Tai, pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, yra viena iš priežasčių, kodėl šie automobiliai yra gana paklausūs ir dažnai naudojami.

„Esame apskaičiavę, kad kelionės su visais mūsų turimais „Fiat 500“ bendrai per mėnesį trunka apie 500 000 min. Kitaip tariant, kiekvienas iš mūsų turimo 51 „Fiat 500“ automobilio per parą su klientais keliauja daugiau nei 6 val.“ – patikslino L. Yla.

Jo teigimu, po šio papildymo Kaune „CityBee“ klientai galės rinktis jau iš daugiau nei 150 automobilių.

Tiesa, „CityBee“ automobilių skaičius Kaune, kaip ir kituose miestuose, nuolatos kinta, nes transporto priemonės juda kartu su „CityBee“ klientais, išvažiuoja iš vieno miesto į kitą ar vėl grįžta. Dėl to kartais ne visiems pavyksta rasti laisvą „CityBee“ transporto priemonę.

„Mes žinome apie augančią paslaugos paklausą ir žmonių norą kuo greičiau ir patogiau rasti „CityBee“ automobilius. Tad planuojame netolimoje ateityje savo automobilių parką dar labiau plėsti ir sudaryti sąlygas dar didesniam Lietuvos gyventojų skaičiui naudotis šiuolaikiška automobilių dalijimosi paslauga“, – pabrėžė L. Yla ir pridūrė, kad į tobulinimo ir plėtojimo procesą vis dažniau bus įtraukiama ir „CityBee“ bendruomenė, kuri galės prisidėti priimant sprendimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA