Gaisras Šilainiuose: išplitus ugniai liepsnos naikino „BMW“ automobilį | Kas vyksta Kaune

Gaisras Šilainiuose: išplitus ugniai liepsnos naikino „BMW“ automobilį

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Sekmadienį, paryčiais, Šilainiuose gaudė specialiųjų tarnybų sirenos. Gavę iškvietimą dėl vieno degančio objekto, ugniagesiai veikiausiai nė neįtarė, kad teks gesinti dar vieną. Keista tai, kad, pasak įvykio liudininkų, gaisras beveik tuo pat metu įsiplieskė dvejose šio mikrorajono vietose – tos pačios paskirties objektuose.

[galerija kiek=”12″]

„Pabudau nuo šuns lojimo ir priėjęs prie lango pamačiau, kad kažkas dega. Tuomet nieko nelaukdamas išėjau į kiemą, ir, kaip sužinojau, nuo atliekų rūšiavimo konteinerio Baltijos gatvėje užsidegė automobilis „BMW“, pastatytas prie pat jo. Kažkas padegė šiukšlių konteinerį“, – pasakoja portalo skaitytojas.

Pasak kauniečio, ilgą laiką priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos brigada negalėjo tinkamai privažiuoti prie gaisro židinio, nes kliudė greta stovintys kiti automobiliai. „Po kiek laiko gaisrininkai rado išeitį – privažiavo per mokyklos stadioną. Manau, numanant tokius galimus keblumus, gyventojai turėtų susimąstyti, kaip statyti savo turimas transporto priemones, kad specialiųjų tarnybų brigados galėtų privažiuoti be jokio vargo“,  – paaiškina įvykį matęs vyras.

Kauniečio teigimu, automobilis „BMW“ sudegė nevisiškai, sudegė tik transporto priemonės galas. „Viskas dėl atliekų rūšiavimo konteinerio. Šie popieriui išmesti skirti konteineriai buvo tuo pat metu kažkieno padegti ir vienoje, ir kitoje kiemo pusėje.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovai patvirtino, kad lapkričio 5 d. rytą gautas pranešimas, jog dega šiukšlių konteineris. Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad degė šiukšlių konteineris ir šalia stovėjęs lengvasis automobilis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA