Nemokamoje konferencijoje Kaune – onkologinių pacientų problemos ir jų sprendimo būdai | Kas vyksta Kaune

Nemokamoje konferencijoje Kaune – onkologinių pacientų problemos ir jų sprendimo būdai

Organizatorių nuotr.

Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija POLA kviečia į dar vieną nemokamą renginį – „Onkologinių pacientų problemos ir jų sprendimo būdai”. Lapkričio 11d., šeštadienį, Kaune, „Europa Royale“ viešbutyje vyksiančioje konferencijoje bus laukiami pacientai, jų artimieji, POLA nariai ir kiti, norintys sužinoti apie pacientų teises ir galimybes sveikatos apsaugos sistemoje.

Supažindinimas su Lietuvos sveikatos apsaugos sistema, bendravimo su vietos savivalda galimybės, pacientų organizacijų svarba – tai tik dalis artėjančios konferencijos temų. POLA paskatins įsitraukti į sprendimų sveikatos apsaugos sistemoje priėmimą ir papasakos, kaip pacientų balsas gali būti išgirstas.

„Pacientai dažnai nežino, ko gali tikėtis iš Lietuvos sveikatos sistemos. Kokias paslaugas, kokius vaistus, per kiek laiko ir kur gali gauti nemokamai. Savo sveikatai neabejingus pacientus kviečiame atvykti ir kartu rasti atsakymus į Jums rūpimus klausimus. Mes esame tam, kad padėtume. Nes kartu sveikti lengviau“, – teigia POLA prezidentas Šarūnas Narbutas.

Įdomūs ir naudingi pranešimai, diskusijos ir mokymai su tais, kuriems taip pat rūpi – jau lapkričio 11d. Kaune ir gruodžio 2d. Vilniuje. Šie renginiai yra dalis šiuo metu įgyvendinamo projekto „POLA ir jos narių stiprinimas”, kuriam finansinę paramą skyrė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, veiklų.

Registruotis į renginį galite internetu čia ir telefonais: 864105879 ar 862074646.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA