Kas vyksta Kaune lapkričio 3-5 dienomis?(Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune lapkričio 3-5 dienomis?(Renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Štai ir atėjo paskutinis rudens mėnesis. Prasukus laikrodžius gąsdina dar tamsesni vakarai, tačiau egzistuojant tokiai laiko tėkmei, jau greitai tamsą praskaidrins įvairiaspalvės lemputės. Bet kol dar ruduo, mėgaukimės juo. Jeigu jūsų nežavi rudeninis lietus, sinoptikai turi gerų žinių – visą savaitgalį sunkūs lietaus lašai turėtų aplenkti Kauną, iš dangaus nukris vos vienas kitas lašas. Detalę savaitgalio orų prognozę galite rasti čia. Kai nereikia skėčio, ir į renginius nueiti daug smagiau. Pateikiame kelis pasiūlymus, įnešančius judesio ir naujų potyrių į jūsų savaitgalį.

Lietuvos – Japonijos labdaros koncertas

Penktadienį bei šeštadienį Japonijos atlikėjai, atvykstantys į Lietuvą už savo lėšas, koncertų metu kviečia Jus prisijungti prie labdaros akcijos, skirtos Lietuvos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis bei cunamio aukoms Japonijoje paremti. Taip pat aukos bus renkamos ir labdaros ir paramos fondui „Rugutė“. Koncertai nemokami.

Siaubo filmas „Skrodimas“ VI forte

Ekstremalių pojūčių mėgėjams VI-ojo Forto komanda suplanavo šiurpiausią kino seansą šiemet. Tik vieną naktį – lapkričio 3-ąją – neatskleistas kūno paslaptis tyrinėti kvies šiurpioje aplinkoje. Organizatoriai kviečia pasirūpinti šiltais drabužiais bei pledais ir prisiminti, jog kino seansas tikrai nebus įprasto formato. Seansas mokamas.

Nemokami jogos užsiėmimai

Dėl greito gyvenimo tempo žmonės nespėja pajusti, kaip prabėgo jų diena ar net savaitė, neretai pamiršta sustoti ir pasidžiaugti akimirka. Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia Kauno miesto gyventojus nustoti skubėti ir atrasti ramybę savyje. Jogos užsiėmimai vyksta kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį 12.00–13.30 val. ir 19.00–21.00 val. iki gruodžio 10 dienos.

Parodos „Kaunas rūke“ atidarymas

Penktadienį darbo dienai artėjant prie pabaigos, Kauno miesto muziejaus Lietuvių tautinės muzikos istorijos skyriuje (L. Zamenhofo g. 4) vyks menininkės Violetos Latvytės personalinės parodos „Kaunas rūke“ atidarymas. Parodą inspiravo pasivaikščiojimas po senamiestį, Nemuno ir Neries pakrantėmis, matant besikeičiantį, gražėjantį, kartu išlaikiusį senąją viduramžių dvasią, miestą. Daugiau apie parodą skaitykite renginio aprašyme. Dalyvavimas nemokamas.

Lietuvos „Narkomanų anonimų“ susitikimas „Tik šiandien“

Jau 14-ąjį kartą Lietuvoje organizuojamas masinis draugijos susitikimas keliasi į Kauną. Žmonės, sveikstantys nuo priklausomybės, nenori smerkiančių žvilgsnių – jie tiesiog švenčia švarų gyvenimą ir džiaugiasi galėdami įrodyti, jog priklausomybė psichotropinėms medžiagoms – įveikiama. Į dvi dienas trunkančią sveikimo šventę draugija kviečia kenčiančius nuo priklausomybių ir norinčius sveikti asmenis bei jų artimuosius. Renginys nemokamas.

Uodo šeimos turgelis

Vaikai išaugo savo drabužius, nusibodo žaislai, susikaupė daug nebenaudojamų šeimyniškų daiktų? Pirkite, parduokite, mainykite, dovanokite, bendraukite ir smagiai pramogaukite su visa šeima! Šioje visą savaitgalį šurmuliuosiančioje mugėje kiekviena šeima ras viską, ko reikia – nuo drabužėlių mažiausiems šeimos nariams iki grožio ir sveikatos produktų. Įėjimas nemokamas.

Turnyras 3×3 „Krepšinio ritmu“

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, norėdamas suvienyti krepšinio gerbėjus, Kauno mieste organizuoja krepšinio turnyrą 3×3 „Krepšinio ritmu“ ir kviečia dalyvauti aktyviausius šio žaidimo gerbėjus. Keliose amžiaus grupėse besivaržysiančius dalyvius pramankštins profesionalūs treneriai, be varžybų lauks įvairiausi konkursai ir prizai bei staigmenos. Turnyras nemokamas.

Susitikimas su Vytautu V. Landsbergiu

Poetas, prozininkas, teatro ir kino režisierius Vytautas V. Landsbergis siūlo išgirsti partizaniškas dainas, eiles, sužinoti įdomiausias detales apie pradedamą kurti V.V. Landsbergio filmą „Bunkeris“, išvysti poeto organizuojamose kūrybinėse moksleivių stovyklose sukurtus vaikų trumpametražius dokumentinius filmus apie partizanus. Taip pat kūrėjas bus atviras diskusijoms ir mielai atsakys į visus klausimus. Renginys nemokamas.

Kultūrizmo ir fineso varžybos

LKL: Kauno „Žalgiris“ – Klaipėdos „Neptūnas“

Lietuvos čempionams LKL pirmenybėse kol kas vienintelį antausį sudavusių uostamiesčio krepšininkų „Žalgirio“ arenoje lauks saldaus revanšo ištroškę žalgiriečiai su žaliai-balta aistruolių armija užnugaryje. Komandai ypač reikės kauniečių palaikymo po sudėtingų penktadienio rungtynių Maskvoje. Rungtynės mokamos.

Tradiciškai, visų renginių, vykstančių Kaune, aprašyti vienoje apžvalgoje tiesiog neįmanoma, tad jeigu neradote sau įdomaus renginio čia, didelė tikimybė, kad toks renginys slepiasi renginių kalendoriuje, kurį galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA