Užfiksuota vaizdo registratoriumi: pėsčiųjų perėjoje vos neįvyko tragiška nelaimė | Kas vyksta Kaune

Užfiksuota vaizdo registratoriumi: pėsčiųjų perėjoje vos neįvyko tragiška nelaimė

Portalas „Kas vyksta Kaune“ antradienio vakarą skelbė apie tragiškai pasibaigusią avariją netoli „Akropolio“, kurios metu žuvo žmogus. Skaitytojai, reikšdami užuojautą visų Šventųjų dienos išvakarėse žuvusio žmogaus artimiesiems, pasidalino vaizdo įrašu, kurio baigtis galėjo būti tokia pat tragiška, kaip ir miesto centre įvykusios avarijos.

Kaunietis, antradienio vakarą skubėdamas namų link, visiškai atsitiktinai vaizdo registratoriumi užfiksavo, kaip automobilio „Opel“ vairuotojas neatsakingai važiuoja per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, kuria eina du mokyklinio amžiaus jaunuoliai.

Vaizdo įraše matoma, kad Ašigalio gatvę kertantys jauno amžiaus kauniečiai, ramiai žingsniuoja per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, juos praleidžia vairuotojai, tačiau vienas automobilis nesustoja. Jaunuoliai staiga susimėto ir atsitraukia. Jei ne jų reakcija ir atsargumas, pėsčiųjų perėjoje galėjo įvykti itin skaudi avarija su tragiškomis pasekmėmis.

Raginame visus eismo dalyvius keliuose būti atidiems ir gerbti pėsčiuosius taip siekiant išvengti nereikalingų žūčių Kauno gatvėse.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojui už vaizdo medžiagą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA