Kaune duris atvers visą parą veiksianti „Maxima“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvers visą parą veiksianti „Maxima“

Asociatyvi / Bendrovės nuotr.

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė Kaune savo pirkėjams duris atvers dar iki didžiųjų metų švenčių. Rugpjūčio pabaigoje „Maxima“ skelbė laimėjusi derybas dėl iš Lietuvos pasitraukusio prekybos tinklo „Prisma“ prekybos patalpų Jonavos gatvėje.

Pasak lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ vadovės Kristinos Meidės, iš viso iki didžiųjų metų švenčių atsidarys dvi parduotuvės – Kaune bei Vilniuje. Abiejose bus sukurta apie 300 darbo vietų.

„Kaune planuojama įdarbinti 100 naujų darbuotojų. Šiuo metu kaip tik vykdome darbo pokalbius ir ieškome naujų kolegų. Laisvų pozicijų, įvairiose grandyse, vis dar yra, tad laukiame tinkamų kandidatų, prisijungsiančių prie mūsų komandos,“ – komentuoja K. Meidė.

Kaune, Jonavos g. 60, atsidarysianti „Maxima XX“ parduotuvė taps pirmąja visą parą veiksiančia parduotuve laikinojoje sostinėje ir bus pritaikyta skubantiems pirkėjams. Ji sieks apie 3 tūkst. kvadratinių metrų prekybos ploto ir siūlys apie 27 tūkst. skirtingų pavadinimų prekių. Naujoji parduotuvė judrioje Kauno dalyje bus Lietuvoje ir pasaulyje pasiteisinusio – optimalaus – dydžio. Joje bus siūlomas platus šviežio bei jau paruošto maisto pasirinkimas, populiariausios bakalėjos ir reikalingiausios buities prekės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA