Vadovauti Kauno dramos teatrui norą pareiškė tik vienas kandidatas | Kas vyksta Kaune

Vadovauti Kauno dramos teatrui norą pareiškė tik vienas kandidatas

BNS 2017/10/27 19:35
Archyvo nuotr. / Dramosteatras.lt nuotr.

Kultūros ministerijos Viešųjų ryšių skyriaus vedėjas Arūnas Malinovskis BNS sakė, kad iki termino pabaigos – penktadienio – gauta viena paraiška, pirmadienį dar gali būti sulaukta laiškų registruotu paštu.

Apie tai, kad dalyvauja konkurse, BNS rugsėjį patvirtino dabartinis teatro vadovas Egidijus Stancikas. Jis teatrui vadovauja nuo 2008 metų.

Pretendentai turėjo pateikti teatro penkerių metų perspektyvinės veiklos programą, joje įvertinti teatro veiklą ir pateikti viziją apie grįstą kūrybinę veiklą, kūrinių sklaidą, kultūrines edukacines veiklas, planuojamas rinkodaros veiklas, infrastruktūros ir žmogiškųjų išteklių valdymą, finansinių išteklių valdymą, numatomas įstaigos vadybos bei veiklos naujoves ir pokyčius, taip pat kitą pretendento nuožiūra svarbią informaciją.

Pernai baigta dvylika metų trukusi Kauno dramos teatro rekonstrukcija, iš viso kainavusi 18,5 mln. eurų. E. Stancikas anksčiau teigė, kad sutvarkius techninę pusę ir užtikrinus, kad teatro erdvės būtų tinkamos kūrybai, norisi išnaudoti kūrybinį šių erdvių potencialą.

Konkursas turėtų įvykti per artimiausias tris savaites, nurodė A. Malinovskis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA