Paieškos davė vaisių: plečiasi Kauno krepšininkų rėmėjų gretos | Kas vyksta Kaune

Paieškos davė vaisių: plečiasi Kauno krepšininkų rėmėjų gretos

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ rėmėjų šeimoje – naujas narys. Lietuvos čempionų partnerių gretas papildė šalyje lyderiaujanti statybinės įrangos nuomos bendrovė „Ramirent“.

Naująjį rėmėją atstovaujantis technikos direktorius Justas Karulaitis džiaugėsi užmegztais santykiais ir atskleidė organizacijas vienijančius prioritetus.

„Labai smagu prisidėti prie gilias tradicijas turinčios visos Lietuvos sporto komandos. „Žalgiris“ garsėja ne tik savo puikiais pasiekimais aikštėje ir ugdomais krepšinio talentais Lietuvai, tačiau ir stipria bei ilgametę patirtį sukaupusia organizacija, kuri siekia tik aukščiausių tikslų. Visą tai mus vienija ir daro panašiais, todėl ir nusprendėme žengti koja kojon su visos Lietuvos komanda“, – bendradarbiavimo akcentus dėliojo „Ramirent“ technikos direktorius.

Partnerystės pradžią naujieji partneriai skambiai pristatys jau šią savaitę – „Ramirent“ taip pat tapo spalio 26 dieną „Žalgirio“ arenoje vykstančių Eurolygos rungtynių Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“ rėmėju. Atsidėkojant naujiesiems rėmėjams Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas per vieną iš rungtynių pertraukėlių „Ramirent“ atstovui J. Karulaičiui įteiks simbolinius komandos marškinėlius.

Lietuvos čempionai su naujuoju partneriu „Ramirent“ jau spėjo įforminti naują draugystę – vienai iš aukščiausios klasės erdvių „Žalgirio“ arenoje buvo suteiktas „RAMIRENT Premium klubo“ vardas.

Naujasis klubas – tai atskira erdvė „Žalgirio“ arenos salėje, į kurią galima patekti tik su „Žalgirio“ sezono abonementu arba bilietu. Mėgautis rungtynių atmosfera ir patogiai stebėti krepšinio kovas galima sėdint ant minkštasuolių arba prie baro. Su naujojo klubo abonementu lankytojams suteikiama privilegija naudotis atskiru įėjimu, rūbine bei kitomis, tik klubo nariams skirto baro, paslaugomis.

„Ramirent“ pagrindinės veiklos sritys yra statybinės įrangos nuoma, pardavimas, montavimo darbai, projektavimas ir techninis aptarnavimas. Įmonė yra didžiausios Suomijos statybinių įrengimų nuomos kompanijos „Ramirent“ padalinys Lietuvoje, kuri yra viena iš lyderių Europoje savo veiklos srityje. 2010 metais „European Rental Awards“ asociacijos pripažinta metų nuomos įmone. Kompanija dirba dešimtyje valstybių Šiaurės, Centrinėje ir Rytų Europoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA