Antradienį „Žalgirio“ arenoje koncertą surengsianti N. Furtado jau apsistojo Kaune | Kas vyksta Kaune

Antradienį „Žalgirio“ arenoje koncertą surengsianti N. Furtado jau apsistojo Kaune

delfi.lt 2017/10/22 17:06

Sekmadienio popietę į Vilnių atvyko antradienį Kaune koncertuosianti pop muzikos žvaigždė Nelly Furtado. Tik išlipusi iš lėktuvo Vilniaus oro uoste ji patraukė į Kauną.

Prie viešbučio DELFI fotografui pozavusi Nelly atrodė gerai nusiteikusi, nesislėpė nuo fotoblykstės ir mielai šypsojosi. Ją lydėjo apsaugos darbuotojas.

Spalio 24 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje skambės geriausi atlikėjos hitai ir nauji kūriniai iš kovo pabaigoje pasirodysiančio albumo „The Ride“.

Hipiško įvaizdžio N. Furtado vardui 2000 m. plačiai nuskambėjus pasaulyje su singlais „I‘m Like a Bird“, „Turn Off the Light“ ir debiutiniu albumu „Whoa, Nelly!“, nieks nė negalvojo, kad ji virs šokių muzikos diva. Ritmingą ir atvirai seksualų albumą „Loose“ labiausiai išgarsino du mega hitai – „Promiscuous“, užėmęs pirmą vietą metiniame JAV Pop dainų tope, gavęs „Billboard“ apdovanojimą bei „Grammy“ nominaciją, ir „Maneater“, užkariavęs Didžiosios Britanijos ir kitų Europos šalių topus. Abu singlai padėjo parduoti daugiau nei 7 mln. albumo kopijų visame pasaulyje, o N. Furtado užsitikrino labiausiai nenuspėjamos atlikėjos vardą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA