Kauną drebino scenos mohikanai | Kas vyksta Kaune

Kauną drebino scenos mohikanai

T. Petrovskio nuotr.

Specialiai transformuotoje klubo erdvėje penktadienio naktį šokti kvietė klasikinė diskoteka su roko gaida. Ant kompaktiškos scenos sutilpo dvi gitaros, klavišai, būgnų komplektas ir du pritariantys mikrofonai, o prie instrumentų stoję žmonės klubo svečiams vožė koncentruotos energijos taktais.

Įvairiausio amžiaus klubinėtojai traukė amžinus hitus „Gegužis“ „Egle, mano sese“, „Margarita“ ir „Laukų gėlė“… Atspėjote! „Mojo Lounge“ vakarėlių ciklo „Diskotekininkai“ renginyje šįkart pasirodė legendinė grupė „Rondo“. Damos čia buvo pasipuošusios ištaigingiau, džentelmenai – nusiteikę romantiškiau nei įprastai. Rankos kilo į viršų, šelmiški žvilgsniai lakstė nuo atlikėjų prie šokio partnerių, o iš nuotraukų į vakarėlio dalyvius žvelgė įvairiausių erų švenčių dalyviai. Gerai laiką, rodosi, praleido ir jie, net sustingę fotopopieriuje. Bet ką ten, viskas ir daugiau – nuotraukų galerijoje!

„Diskotekininkai“, anot organizatorių, subalansuoti moterims, bet tinka ir vyrams. Čia išgirsite nemirtingą diskotekų klasiką, išvysite spalvingiausias šou programas ir senųjų diskotekų grandus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA