E. Dragūnas džiugins vaikus bilietais į SEL šou Kaune | Kas vyksta Kaune

E. Dragūnas džiugins vaikus bilietais į SEL šou Kaune

delfi.lt 2017/10/20 14:55
DELFI nuotr.

„Aš gerai jaučiuosi, kai kažkam suteikiu džiaugsmą. Jau ne kartą įsitikinau, kad vaikai, gavę bilietus į SEL pasirodymus, būna euforijoje“, – sako grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas, kuris vėl padovanos šimtus bilietų į savo grupės šou globos namuose gyvenantiems mažiesiems gerbėjams.

Grandiozinis SEL koncertas, skirtas paminėti 25-ą grupės gimtadienį, vyks gruodžio 2 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Jį galės pamatyti ribotas skaičius žiūrovų, nes dėl trokštamo techninio sprendimo Egidijus nusprendė sceną statyti ne arenos viduryje, o priekyje.

SEL komanda, nuolat bilietais remianti vaikus iš globos namų, nori vėl padovanoti kelis šimtus kvietimų į grupės šou. „Kviečiu Kauno regiono vaikų namus susisiekti su mano komanda. Jei jūsų globojami auklėtiniai nori gauti dovanų bilietą į SEL koncertą, parašykite laišką adresu selfilantropija@gmail.com“, – sakė E.Dragūnas, kuris kai kuriuos globos namus galbūt aplankys asmeniškai.

Labdara SEL lyderis užsiima jau ne vienerius. Po kelių pastarųjų koncertų susižavėję vaikai siuntė Egidijui padėkas, daugelis buvo nupieštos ar parašytos pačių mažųjų gerbėjų. SEL šou Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio pradžioje stulbins netradiciniais techniniais sprendimais, kokių dar nėra buvę Lietuvoje. Anksčiau šiais metais vykusiuose grupės pasirodymuose gerbėjus žavėjo 8 aukštų namo dydžio scena-robotas. Koncerte laikinojoje sostinėje jis transformuosis į skraidantį drakoną.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA