Kauniečiai pamėgo žiūrėti kiną netradicinėje erdvėje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pamėgo žiūrėti kiną netradicinėje erdvėje

Organizatorių nuotr.

Prieš kelias savaites organizatoriai, žadėję, kad Kauno autobusų stotis taps bene geriausia vieta stebėti kiną Kaune, neklydo. Pilna keleivių laukimo salė, papildomos vietos – rodo, kad kauniečiai priėmė šį pasiūlymą puikiai.

[galerija kiek=”4″]

„Kai darai kažką nauja visuomet galvoji kaip į tai reaguos žmonės. Džiaugiamės, kad pavyko ir stotyje matome daug šypsenų ir gerų emocijų“, – kalbėjo „Kautros“ marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Kol kas buvo parodyti du kino filmai – komedija „Kieti bičai“ ir drama „Praradimas“. Kiti du kino seansai autobusų stotyje bus rodomi likusiais spalio trečiadieniais.

Atrinkti populiariausi kelionių metu žiūrimi filmai

Kino vakarų stotyje repertuare – populiariausi filmai žiūrimi autobusuose tarpmiestinių kelionių metu.

„Tikėjome kino stotyje sėkme, nes jau trečius metus mūsų autobusuose keleiviai žiūri nemokamus filmus. Stoties kinui atrinkome geriausiai autobusuose žiūrimus filmus. Manau kinas ir kelionės turi daug bendro. O jei dar gali keliaudamas žiūrėti (filmus), visai super“, – kalbėjo „Kautros“ atstovas.

Vykdami „Kautra plius“ autobusais keleiviai taip pat gali nemokamai klausytis muzikos ar skaityti elektroninius žurnalus. Šie autobusai vyksta populiariausias maršrutais, tarp didžiųjų šalies miestų.

Žiūrovus vilioja ir nemokamos vaišės

Kauniečiai į autobusų stotį užsukę žiūrėti kino nustebinami specialiais pasiūlymais.

„Smagu prieš kino seansą stotyje girdėti tą šurmulį, matyti linksmus žmones. Prie to prisideda ir stotyje įsikūrę partneriai. Per pirmus du kino seansus „Narvesen“ vaišino kava. Ateinančiuose „Subway“ pasirūpins, kad kiną būtų galima žiūrėti skaniai pavalgius“, – kalbėjo M. Sakalauskas.

Kino vakarai Kauno autobusų stotyje vyksta spalio trečiadieniais. Pradžia visada tuo pačiu metu, 20 valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA