Kas vyksta Kaune spalio 13-15 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune spalio 13-15 dienomis? (Renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nors ruduo pastarosiomis dienomis džiugina tik kasdien vis spalvingiau nusidažančiais medžių lapais, bet ne šiltesniais saulėtais orais (išsamią orų prognozę rasite čia), veikti savaitgalį tikrai bus ką. Todėl, tikėtina, jog pliaupiantis lietus ir apniukęs dangus nesugadins nuotaikos – idėjų, kaip praleisti savaitgalį Kaune – apstu.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ dalinasi su jumis šį savaitgalį vyksiančių renginių apžvalga.

Eurolyga: Kauno „Žalgiris“ – „Crvena Zvezda“

Nuo pat dabartinės Eurolygos įkūrimo 2000-aisiais Kauno „Žalgiris“ joje rungtyniauja kiekvienais metais. Ne išimtis ir šie metai, o pirmosios sezono rungtynės – namuose, kur mūsų komanda susidurs su kovingaisiais serbais – Belgrado „Crvena zvezda“. Komandai tikrai reikės jūsų palaikymo. Žiūrovų laukia įvairios pramogos, apie kurias galite daugiau sužinote čia. Rungtynės mokamos.

Nemokama jogos pamoka

Joga – viena iš seniausių holistinių sveikatos priežiūros sistemų, skiriančių vienodą dėmesį, tiek kūnui, tiek protui. Dvidešimties metų patirtį turinti jogos trenerė Audronė Pašilytė praves nemokamą įvadinį Vinjasa jogos užsiėmimą. Treniruotėje būtina turėti kilimėlį ir sportinę aprangą. Treniruotė nemokama.

Žygis rudenėjančiai gamtai

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kartu su Kauno marių regioninio parko direkcija kviečia kauniečius ir miesto svečius dalyvauti 24 km žygyje ,,Rudenėjančiai gamtai“. gio tikslas – ne tik fiziškai aktyviai praleisti laisvalaikį, bet ir pasigrožėti rudenėjančia gamta, praleisti laiką su šeima, susirasti naujų bendraminčių. Reikalinga išankstinė registracija. Žygis nemokamas.

„Margi rūbai mūsų svieto“

ytauto Didžiojo karo muziejus, minėdamas Pasaulinę kostiumų dieną,kviečia atvykti į muziejų, kuriame galėsite pasimatuoti savo turimais istoriniais kostiumais ir pamatyti fonduose saugomus lietuviškus tautinius kostiumus. Mažųjų laukia smagus žaidimas „tinka-netinka.“ Renginiai vyks tiek šeštadienį, tiek sekmadienį, renginiai nemokami.

Uodo šeimos turgelis

Sekmadieniai yra skirti šeimai – būtent tokia filosofija vadovaujasi Uodo šeimos turgelio iniciatoriai, kurie kviečia sekmadienį į Žalgirio areną susiburti visus, norinčius atnaujinti savo šeimos garderobą, aprūpinti vaikus naujais žaislais ir pan. Įėjimas į mugę nemokamas.

Iniciatyva „Te nušvinta dangus“

Daugelyje pasaulio šalių yra švenčiama spalio 15 d. – atminti vaikams, kurių neteko nėštumo metu ar tik gimus. Tą dieną šeimos netekusios vaikų uždega žvakelę, leidžia balionus su vaikelių vardais į dangų ar dalyvauja solidarumo eitynėse. Tokią iniciatyvą norima įtvirtinti ir Lietuvoje – 18 val. iš Kauno Santakos stadiono į dangų pakils šviečiantys balionai. Dalyvavimas iniciatyvoje nemokamas.

LKL: Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“

Vos vieną dieną atsipūtę, žalgiriečiai vėl išbėgs į aikštelę, šįkart bandydami įveikti komandą iš Šiaulių. Remiantis vis tobulėjančios „Žalgirio“ arenos sienomis ir sirgalių palaikymu, Kauno klubas tikisi atlaikyti visų Lietuvos ekipų pasipriešinimą. Kadangi spalis – senjorų mėnuo, įėjimas senjorams nemokamas, kitiems rungtynių stebėjimas arenoje kainuos.

Daugiau informacijos apie renginius rasite portalo renginių kalendoriuje – čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA