Geros žinios sirgaliams – į Eurolygos rungtynes kviečia skristi su „Žalgirio“ lėktuvu | Kas vyksta Kaune

Geros žinios sirgaliams – į Eurolygos rungtynes kviečia skristi su „Žalgirio“ lėktuvu

DELFI nuotr.

Kauno „Žalgiris“ šią vasarą žengė didelį žingsnį pasirašydamas bendradarbiavimo sutartį su komandos partnerio „Avia Solutions Group“ dukterinės grupės įmone „KlasJet“, kuri Lietuvos čempionams užtikrins čarterinius skrydžius į Eurolygos išvykas.

Jau spalio 20 dieną stipriausios Lietuvos krepšinio komandos lauks pirmasis išbandymas svetur Eurolygoje bei pirmasis skrydis su naujutėliu, dar šių metų pavasarį specialiai komandai pritaikytu, 56 sėdimų vietų verslo klasės lėktuvu „Boeing 737”.

Kelionių organizatorė „Kidy Tour“ turi gerų žinių ir „Žalgirio“ gerbėjams, kuriems pateikia neeilinį pasiūlymą – skristi kartu su komanda ir palaikyti ją visose Eurolygos išvykos rungtynėse!

Atsinaujinęs skrydžius Lietuvos čempionas taps dar artimesnis visiems krepšinio mylėtojams ir kiekvienose Eurolygos išvykos rungtynėse lauks didelio būrio palaikymo.

Skrydį kartu su „Žalgiriu“ ir „KlasJet“ organizuojanti „Kidy Tour“ siūlo dviejų nakvynių keliones į artimiausius mačus Maskvos srityje – spalio 20 d. ir Barselonoje – spalio 24 d. Į paketo kainą, kuri skiriasi priklausomai nuo miesto, į kurį skrendama, įskaičiuoti skrydžiai pirmyn atgal bei apgyvendinimas aukšto lygio apartamentuose su pusryčiais.

Kelionių agentūra, keleiviams pageidaujant, galės užsakyti maitinimo paslaugas lėktuve, vizas, pervežimo paslaugas bei bilietus į rungtynes. Informaciją apie artimiausias keliones jau galima rasti „Kidy Tour“ internetiniame portale.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA