Kaune sulaikytos dvi moterys įtariamos pavogus 12 tūkst. eurų | Kas vyksta Kaune

Kaune sulaikytos dvi moterys įtariamos pavogus 12 tūkst. eurų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę, spalio 2 d., sulaikė dvi moteris, gimusias 1955 ir 1976 metais. Šios moterys įtariamos didelės vertės vagystės.

Rugpjūčio 9 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įvykio, kuomet Kauno rajone, Garliavos seniūnijoje esančiame name, du garbaus amžiaus žmonės, gimę 1933 m. ir 1938 m., pasigedo 12 800 eurų ir dviejų auksinių žiedų. Būdami namo kieme, atlikdami įvairius sodo darbus, sutuoktiniai paliko nerakintas namo duris ir po kiek laiko pastebėjo iš kiemo išeinančių moterų nugaras.

Ikiteisminio tyrimo metu buvo nustatyta, kad vagystę galimai įvykdė anksčiau ne kartą teistos dvi romų tautybės moterys, kurios savo kaltės neneigė. Kauno miesto gyventojoms paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už šią nusikalstamą veiką moterims gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai gyventojams primena būti atidiems, išeinant iš namų visuomet užrakinti duris, užverti langus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA