Perspėja kaunietė: būkite atidūs, nes gali nukentėti jūsų augintiniai | Kas vyksta Kaune

Perspėja kaunietė: būkite atidūs, nes gali nukentėti jūsų augintiniai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė anonime panorusi išlikti skaitytoja ir pasidalino istorija, norėdama perspėti kauniečius, auginančius šunis ir mėgstančius leisti jiems pabėgioti miškuose, mat kartais tai gali būti nesaugu.

Moteris pasakoja, jog atidumo reiktų pamėgtose augintinių vedžiojimo vietose – Lampėdžių miške bei Lampėdžio ežero pakrantėje. Netoli Lampėdžio ežero pirties skaitytoja pastebėjo pribarstytus žiurknuodžius, nuo kurių jau yra apsinuodijusių keturkojų. „Orai dar geri, daug kas ten eina pasivaikščioti ir su mažais vaikais, kurie taip pat gali tapti apsinuodijimo aukomis, netyčia kažką pakėlus nuo žemės ir įsidėjus į burną,“ – laiške rašo portalo skaitytoja.

Pati kaunietė norėjo išsiaiškinti situaciją, kodėl buvo taip neatsakingai pasielgta ir paaiškėjo, jog po gelbėjimo stotimi šalimais veisėsi žiurkės ir jas pirties savininkai paprašė išnaikinti, tačiau kaip nuodai atsidūrė ir aplinkinėse teritorijose, jie paaiškinti negali, mat patys nuodų nepylė.

Skaitytoja teigia, jog pradėjus apie situaciją teirautis, nuodai aplink gelbėjimo stotį ir pirtį buvo šluojami. Tačiau ar viskas sušluota – neaišku, todėl kauniečiams reikėtų būti atsargiems.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA