Skaitytojas piktinasi: prekybos centre „Lidl“ pardavinėja kavą su „siurprizu“? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas piktinasi: prekybos centre „Lidl“ pardavinėja kavą su „siurprizu“?

Skaitytojų nuotr.

Rudeniui įgaunant pagreitį, vis dažniau instinktyviai griebiamės karšto gėrimo puodelio, kuris padėtų sušilti. Tačiau kartais siekiant gėrimą įsigyti pigiau, galima likti nemaloniai nustebintiems.

[galerija kiek=”4″]

Taip atsitiko ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojui Elvinui. Jis atsiuntė nuotraukas, kuriose užfiksuotas prekybos centro „Lidl“, įsikūrusio Šiaurės prospekte, kavos aparatas. Iš pirmo žvilgsnio, nieko įtartino nėra, tačiau atidžiau įsižiūrėjus į talpos, kurioje matomos kavos pupelės, nuotrauką, galima įžiūrėti mažas museles. „Pardavinėja kavą su vabalais,“ – pasipiktindamas rašo skaitytojas.

Skaitytojas pastebi, jog susisiekė su minėto prekybos centro administracija, kuri jį patikino, jog matoma kavos pupelių talpa – tik dekoracija, tačiau kauniečio tai neįtikino. „Pamačius tokį vaizdą – ne koks jausmas apėmė, o kaip viskas iš tiesų yra, tai niekas nežino. Gal ir geriam tų vabalų kavą…“ – portalui rašo Elvinas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ rekomenduoja pamačius tokią ir panašias situacijas nedelsiant informaciją perduoti Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai. Tai rekomendavome ir apie situaciją pranešusiam skaitytojui.

Publikaciją paskelbus socialiniame tinkle „Facebook“, portalo skaitytoja Karolina pastebėjo, jog situacija nesikeičia jau kelerius mėnesius. „Keisčiausia, kad nunešus kava aptarnaujančiam personalui, jie grąžina pinigus, pasijuokia ir toliau nieko nedaro,“ – teigia kaunietė.

Tačiau kiti skaitytojai komentavo, jog kavos pupelės iš minėtos talpos, klientų puodelių nepasiekia – talpa su kavos pupelėmis yra skirta tik „dėl grožio“.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA