Koncerte Kaune Stingas atliks ir naujausio savo albumo dainas | Kas vyksta Kaune

Koncerte Kaune Stingas atliks ir naujausio savo albumo dainas

Organizatorių nuotr.

Ilgai lauktą koncertą šiemet Lietuvoje surengsiantis Stingas išleido naują albumą. Jau spalio 10 d. didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune koncertuosiantis britų atlikėjas šį kartą gerbėjams dovanoja koncertinį įrašą.

Albumą „57th & 9th: Live From Chicago“, kurį internetu gali atsisiųsti registruoti Stingo gerbėjų klubo nariai, įrašė legendinė Čikagos roko radijo stotis „WXRT“. Šis įrašas taip pat yra išleistas riboto tiražo vinilo plokštelės formatu. Albume gerbėjai ras naujų ir dideliais hitais tapusių Stingo bei jo grupės „The Police“ dainų koncertines versijas: „Fields Of Gold“ „Desert Rose“, „Synchronicity II“, „Every Breath You Take“ ir kitas.

Britų superžvaigždė, kurios tikrasis vardas Gordonas Sumneris, į Lietuvą atvyks su savo grupe, kurioje groja gerai žinomi muzikantai: gitaristas Dominicas Milleris, būgnininkas Joshas Freese‘as ir gitaristas Rufusas Milleris. Koncertą pradės Stingo sūnus Joe Sumneris ir grupė „The Last Bandoleros“.

Stingo dvyliktasis studijinis albumas „57th & 9th“, kurį išleido įrašų kompanija „A&M / Interscope Records“, yra pirmas naujas atlikėjo solo darbas per daugiau nei dešimtmetį. Dešimties naujų dainų kolekcija puikiai atspindi platų Stingo muzikinės kūrybos potencialą: pradedant pirmuoju singlu „I Can‘t Stop Thinking About You“ ir baigiant išskirtinėmis kompozicijomis „Petrol Head“ bei „50.000“.

Kompozitorius, dainų autorius ir dainininkas, aktorius, rašytojas ir aktyvistas Stingas gimė Newcastle‘o mieste Anglijoje. 1977 m. jis persikėlė gyventi į Londoną, kur su Stewartu Copelandu ir Andy Summersu subūrė grupę „The Police“. Viena populiariausių pop-roko muzikos grupių pasaulyje išleido penkis studijinius albumus, pelnė šešis „Grammy“, du „BRITs“ apdovanojimus ir 2003 m. buvo įtraukta į „Rock‘n‘roll šlovės muziejų“.

Pradėjęs solo karjerą, Stingas tapo vienu geriausių mūsų dienų muzikantų ir atlikėjų planetoje. Jo solinė kūryba yra įvertinta dešimčia „Grammy“, dviem „BRITs“, „Auksinio gaublio“, „Emmy“ apdovanojimais. Stingas taip pat buvo triskart pristatytas „Oscar“ ir kartą nominuotas „Tony“ apdovanojimams. Muzikantui prestižinį „Century“ apdovanojimą įteikė muzikos biblija vadinamas žurnalas „Billboard“, o 2004 m. „MusiCares“ ceremonijoje Stingas buvo paskelbtas „Metų persona“.

Stingui, kuris yra „Dainų autorių šlovės muziejaus“ narys, 2014 m. buvo įteiktas aukščiausias ir labiausiai prestižinis kultūros srities apdovanojimas Jungtinėse Amerikos Valstijose – „Kenedžio centro“ apdovanojimas. Per visą įspūdingą savo muzikinę karjerą Stingas yra pardavęs daugiau nei 100 mln. įrašų.

Stingo turo „57th & 9th“ koncertą Kaune pristato Didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Bilietus galima įsigyti „Bilietai.lt“ kasose ir internetu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA