Gimnazija mokytojų dieną tapo NASA tyrimų centru | Kas vyksta Kaune

Gimnazija mokytojų dieną tapo NASA tyrimų centru

Organizatorių nuotr.

Spalio 5-osios rytą važiavusieji troleibusu ar automobiliu Savanorių prospekto kalnu prie raudonų plytų pastato galėjo išvysti besiburiuojančius marsiečius, NASA mokslininkus ir „Žvaigždžių karų“ personažus.

Tai Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai pasitiko mokytojus, kviesdami į NASA tyrimų centrą. Mokiniai, papuošę gimnaziją kosmoso ir NASA tyrimų centro tematika, nuo ankstaus ryto laukė mokytojų, kad pasveikintų juos su profesine švente – Tarptautine mokytojų diena. Pedagogai turėjo galimybę nusifotografuoti su mokiniais, praeiti pro kosmoso dulkių debesis, pagamintus iš muilo burbulų, tačiau tai ne visos linksmybės, kurias sugalvojo moksleiviai.

„Sauliokai“ ne tik sukūrė gerą atmosferą kiekvienam mokytojui, praeiviui, pralekiančiam vairuotojui ar viešojo transporto keleiviui, bet ir parodė įspūdingą šou – visas Kaunas tą rytą skendėjo burbulų rūke.

Vėliau mokytojai dalyvavo ekspedicijoje į „Giliąją galaktiką“, kur išgyveno svaiginančius skrydžius, patyrė NASA mokslininkų išbandymus, bendravo su marsiečiais ir kitais galaktikos užkaborių gyventojais. Mokiniai konstatavo, kad jų gimnazijos mokytojai – labiausiai nusipelnę atstronautai Visatoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA