„Circle K“ atidarė naują degalinę Petrašiūnuose | Kas vyksta Kaune

„Circle K“ atidarė naują degalinę Petrašiūnuose

R. Tenio nuotr.

Kanados kapitalo degalinių tinklo operatorė bendrovė „Circle K Lietuva“ rugsėjo pabaigoje atidarė naują degalinę Kaune, Petrašiūnuose. 

Tai paskutinė degalinė iš trijų, kurias šiemet „Circle K Lietuva“ įsigijo iš įmonės „Apsaga“ ir į jų pritaikymą tinklo standartams investavo apie 5,7 mln. eurų.

Investicijos į degalinę Petrašiūnuose siekia 1,4 mln. eurų. Joje vairuotojai jau gali piltis miles degalų ir rasti pagrindinį degalinės prekių asortimentą. Jis bus išplėstas, kai bendrovė prekybą iš laikinųjų patalpų perkels į nuolatines.

„Visiškai įrengėme nusipirktą degalinę Tarandėje, tuo tarpu degalinės Kaune ir Alytuje dar bus plečiamos, įrengiant nuolatines, standartines mūsų parduotuves. Šiose degalinėse yra išvalytos ir sutvarkytos degalų talpos, atnaujinta degalų pylimo įranga, stoginės. Degalai yra mūsų vizitinė kortelė, todėl jiems teikiame prioritetą“, – sako „Circle K Lietuva“ generalinis direktorius Skirmantas Mačiukas.

Jo teigimu, įmonė investuos ir kitais metais įrengs nuolatines prekybos patalpas, todėl kol kas degalinės Kaune ir Alytuje dar atrodo neįprastai akiai.

„Tačiau galite būti tikri, kad tikrai čia esame ir jau dirbame“, – sako S. Mačiukas.

Šie metai „Circle K“ degalinių tinklui ypatingi, nes rugsėjį pabaigtas keturis mėnesius trukęs degalinių pavadinimo keitimas, kainavęs apie 4 mln. eurų. Jo metu buvo atsisakyta buvusio akcininko pavadinimo „Statoil“, o degalinės vadinasi „Circle K“ ir „Circle K Automatas“.

Be to, šiemet tinklas pasižymi rekordine plėtra – iki metų pabaigos jis išsiplės 6-iomis naujomis degalinėmis, o bendras tinklo dydis pasieks 86-ias viso aptarnavimo ir automatines degalines.

Vien į tinklo plėtrą – degalinių įsigijimą, jų atnaujinimą, naujų statymą „Circle K Lietuva“ šiemet iš nuosavų lėšų investuoja daugiau kaip 10 mln. eurų.

„Plėtrą planuojame strategiškai, įvertindami degalinių lokaciją ir transporto srautus, mūsų prekių ir paslaugų paklausą. Degalinę Petrašiūnuose vertiname kaip strateginę investiciją Kauno rytiniame rajone, kur veikia tokios įmonės kaip hidroelektrinė“, – sako S. Mačiukas.

Vien Kaune „Circle K Lietuvai“ priklauso 17 visapusio aptarnavimo ir 4-ios automatinės degalinės.
Lietuvoje veikia 84 „Circle K“ degalinės: 72 visapusio aptarnavimo „Circle K“ degalinė ir 12 automatinių „Circle K Automatas“ degalinių.

100 proc. „Circle K Lietuva“ akcijų priklauso Kanados „Alimentation Couche-Tard, Inc.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA