Skaitytojas nori sugėdinti Kauno „Žalgirio“ žaidėją: kelių eismo taisyklės galioja visiems | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas nori sugėdinti Kauno „Žalgirio“ žaidėją: kelių eismo taisyklės galioja visiems

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Gerai žinomiems ir garsiems žmonėms visuomenė taiko kur kas aukštesnius elgesio standartus. Tuo Kaune jau galėjo įsitikinti krepšinio treneris Rimas Kurtinaitis, kuomet paliko savo automobilį pėsčiųjų zonoje bei kiti žinomi žmonės ar prabangių automobilių vairuotojai, pažeidę kelių eismo taisykles ir pastebėti akylų kauniečių.

Šį kartą į portalo „Kas vyksta Kaune“ akiratį pateko Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo žaidėjas, automobilį prie prekybos centro palikęs draudžiamoje stovėti vietoje. Vairuotojas automobilį pastatė taip, lyg būtų norėjęs su juo įvažiuoti į pačią parduotuvę.

Antradienio vakarą kaunietis Regimantas užfiksavo Kauno Volkswagen centro automobilį, kuris buvo priparkuotas ties geltona linija prie pat Varnių gatvėje esančios „Iki“ parduotuvės įėjimo.

„Kauno „Žalgiris“ gražiai automobilius stato. Iš automobilio išlipo juodaodis vairuotojas, spėju, kad jis žaidžia „Žalgirio“ krepšinio komandoje. Tačiau net ir jam Kaune turėtų galioti kelių eismo taisyklės“, – pastebėjo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA