Kaunietė: gatvių tvarkymas yra džiaugsmingas dalykas, bet jei gimdai? | Kas vyksta Kaune

Kaunietė: gatvių tvarkymas yra džiaugsmingas dalykas, bet jei gimdai?

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Pastaruoju metu Kaune intensyviai vykdomi gatvių ir šaligatvių tvarkymo darbai, tačiau nors jie kauniečius ir džiugina, tačiau dalis eismo dalyvių skundžiasi milžiniškomis eismo spūstimis ir uždarytomis gatvėmis.

„Galiu pasakyti, kad Kauno gatvių tvarkymas yra džiaugsmingas dalykas, bet kaip tai daroma, yra pasityčiojimas iš vairuotojų. Ženklai, kur negalima pravažiuoti sudėti tik tuomet, kai nuvažiuoji iki gatvės galo. Pavyzdžiui, Miško gatvė – labai dažnai pravažiuojama, tačiau šiandien nebuvo jokio ženklo, kad pro ją važiuoti nepavyks, tik tuomet kai atvažiuoji iki galo, darbininkai rodo, kad negalima. Visiškas absurdas, plius penktadienį, kai eismo daugiau, o taip važiavo ne viena mašina, to pasekoje turėjome visi apsisukti, važiuoti prieš eismą, sudarant milžiniškus kamščius. Visi vairuoja chaotiškai, nes nėra pakankamai ženklų, kažin ar policijai būtų pasiaiškinimas, kad miesto savivaldybė tuo nepasirūpino? O jei staiga pasidaro bloga arba pradedi gimdyti?“, – retoriškai klausia skaitytoja Deimantė.

Ir iš tiesų, Kauno miesto centre šią savaitę eismas itin sudėtingas: uždaryta Miško gatvė, Mickevičiaus gatvėje įvestas vienos krypties eismas, perkastos ir uždarytos Kaunakiemio ir Karo ligoninės gatvės.

Kauniečiams, turintiems reikalų miesto centre, linkime kuo daugiau tolerancijos ir supratingumo vienas kito atžvilgiu, o darbininkams, vykdantiems miesto tvarkymo darbus, visi kartu palinkėkime stiprybės bei ištvermės, nes šis eismo chaosas jei ne šią, tai kitą arba dar kitą savaitę turėtų pasibaigti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA