H. Daktaras pasipiktino: kalėjimo parduotuvėje kainos dvigubai didesnės nei laisvėje | Kas vyksta Kaune

H. Daktaras pasipiktino: kalėjimo parduotuvėje kainos dvigubai didesnės nei laisvėje

delfi.lt 2017/09/28 16:32
DELFI montažas nuotr.

Kalėti iki gyvos galvos nuteistas Kauno nusikalstamo pasaulio šulu laikytas Henrikas Daktaras piktinasi, kad Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo (TIK) parduotuvėje parduodami maisto produktai gerokai brangesni nei didžiuosiuose šalies prekybos centruose.

„Kalinui per mėnesį galima išleisti tik 114 eurų maistui ir kitoms prekėms, – rašome H. Daktaro paskyroje feisbuke. – Kaip žmogui prasimaitinti už tokią pinigų sumą, jei kainos ženkliai skiriasi nuo kitų Lietuvoje esančių prekybos tinklų?“

H. Daktaras net pateikė kainų palyginimus – esą morkos kalėjimo parduotuvėje kainuo 0,6 Eur už kilogramą, kai tuo metu šių daržovių kaina „Maximoje“ yra 0,28 Eur.

Jis taip pat rašo, kad kalėjimo parduotuvėje brangesni ir pomidorai, obuoliai, agurkai, česnakai bei kiti maisto produktai.

„Daržoves ir vaisius dažniausiai gauname apipuvusius“, – piktinasi H. Daktaras.

Nusikalstamo pasaulio šulas stebisi, kaip maisto produktais prekiaujanti bendrovė „Lobby Baltic“ galėjo laimėti konkursą.

Tuo metu bendrovės vadovas Aurelijus Virkutis DELFI telefonu nurodė, kad į šiuos nuteistojo priekaištus atsakys raštu, kai tik galės, todėl informacija bus atnaujinta, kai bus gautas komentaras.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA