Kviečia pažygiuoti aplink Lampėdžio ežerą ir surinkti šiukšles | Kas vyksta Kaune

Kviečia pažygiuoti aplink Lampėdžio ežerą ir surinkti šiukšles

Asociatyvi/Organizatorių nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius ir miesto svečius rugsėjo 30 d. dalyvauti ekologiniame žygyje aplink Lampėdžio ežerą ir pagražinti jo pakrantes renkant šiukšles.

Pavasarį vyko pirmasis ekologinis žygis aplink Lampėdžių karjerą, kurio metu buvo surinkta beveik pusė tonos įvairių šiukšlių. Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, norėdamas šaltąjį metų sezoną pasitikti švariai, organizuoja antrą ekologinį žygį aplink kauniečių ir miesto svečių pamėgtą rekreacinę zoną.

Gamtą saugoti ir tausoti privalu kiekvieną dieną, o rinkdami ir rūšiuodami šiukšles prisidedame prie švarios ir sveikatai palankios aplinkos kūrimo.

Ekologinis žygis skirtas skatinti žmones užsiimti fiziškai aktyvia veikla, kuri būtų naudinga ne tik kūnui, bet ir gamtai. Pagrindinis šio žygio tikslas – turiningai ir aktyviai praleisti laiką, pagražinti Lampėdžių karjero pakrantes, o svarbiausia parodyti tinkamą pavyzdį kitiems.

Renginys vyks rugsėjo 30 d., registracijos patvirtinimas vyks 12.30 val., žygio pradžia 13 val.

Renginio startas ir finišas: Lampėdžio paplūdimyje, prie pirties.

Būtina išankstinė registracija el. paštu: healthycities@kaunovsb.lt.

Renginio organizatoriai dalyviams primena pasirūpinti oro sąlygas atitinkančia apranga bei patogia avalyne, taip pat rekomenduoja pasirūpinti gėrimais ir užkandžiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA