Skaitytojai sulaukė SMS žinučių nuo Kauno | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai sulaukė SMS žinučių nuo Kauno

Asociatyvi

Trečiadienį portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie gautas trumpąsias SMS žinutes – apie „Dienos be automobilio“ iniciatyvą juos informavo siuntėjas, vardu „KAUNAS“. Toks adresatas SMS siuntė pirmąjį kartą.

„Rugsėjo 22-oji – pasaulinė diena be automobilio. Vairuotojau, būk supratingas ir leisk miestui kvėpuoti švaresniais plaučiais. Rugsėjo 22 dieną Kauno autobusais ir troleibusais važiuok nemokamai. Pakviesk kartu važiuoti draugus ir artimuosius! www.parkavimaskaune.lt“ – rašoma išplatintoje žinutėje.

Sprendimą kauniečiams išsiųsti tokias žinutes priėmė viešoji įstaiga „Automobilių stovėjimo aikštelės“. Įmonės direktorius Justas Limanauskas pastebi, kad kauniečiai turėtų aktyviau prisidėti prie akcijos. „Būdami socialiai atsakingi informuojame apie galimybę prisidėti prie tarptautinės akcijos ir keliauti viešuoju transportu nemokamai, taip skatiname darnų judumą ir taršos centrinėje miesto dalyje mažinimą,“ – teigia J. Limanauskas.

Tiesa, žinutes nuo „Kauno“ gavo ne visi – kontaktai buvo atrinkti tų gyventojų, kurie paskutiniu metu mokėjo telefonu už transporto priemonių stovėjimą Kauno mieste.

Ar tokios žinutės kauniečius pasieks ateityje, J. Limanauskas pasakyti negali – jo teigimu, viskas priklausys nuo vairuotojų reakcijas.

Daugiau apie „Dienos be automobilio“ iniciatyvą skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA