Žalgiriečiai sezoną pasitinka su naujais ratais | Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai sezoną pasitinka su naujais ratais

delfi.lt 2017/09/19 16:21
DELFI / M. Jokubausko nuotr.

Nuo šio sezono Kauno „Žalgirio“ komanda į rungtynes keliaus su visiškai nauju penktadalį milijono kainuojančiu autobusu. Antradienį Kauno autobusų stotyje Artūnas Milaknis, Kevinas Pangosas ir Axelis Toupane’as susirinkusiems pristatė naująją transporto priemonę.

Kevinas Pangosas ir naujokas Axelis Toupane’as džiaugėsi naujuoju autobusu ir sakė, kad su tokia transporto priemones į išvykas keliauti bus vienas malonumas.

Antrasis autobusas

Senasis Kauno „Žalgirio“ autobusas gatvėmis važinėjo jau 11 metų, todėl net 9-ius iš jų žalgiriečius vežiojantis Vidmantas džiaugėsi naujuoju autobusu.

„Tikrai puikus autobusas. Teko kalbėtis su Maskvos „CSKA“ komandos vairuotojais, tai galiu pasakyti, kad mūsų gal net geresnis“, – juokėsi Vidmantas.

Naująjį komandos autobusą apžiūrėjęs Artūras Milaknis sakė, kad viskas atrodo labai įspūdingai ir inovatyviai.

„Viskas tikrai puiku. Spalvos, interjeras, patogumas. Atrodo pritaikytas ir sportininkams, ir šiaip autobusu keliaujantiems žmonėms“, – pirmaisiais įspūdžiais dalinosi žalgirietis.

Pasak A. Milaknio, sportininkams komfortabilumas transporto priemonėje yra labai svarbus.

„Net ir Lietuvoje kelionės būna ilgos. 2 val. ir daugiau važiuojame autobusu, todėl kuo patogiau, tuo jaučiasi mažesnis nuovargis ir į rungtynes galime atvykti visiškai pailsėję“, – pasakojo krepšininkas.

„Vežios ne tik žalgiriečius“

„Žalgirio“ komandai nesinaudojant autobusu jis taip pat riedės Lietuvos keliais, tad kiekvienas turės galimybę pajusti žalgirietišką dvasią ir keliauti sėdint toje pačioje vietoje, kurioje į rungtynes vyksta Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas ar treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Pagrindiniai maršrutai bus į pajūrį, taip pat po didžiuosius Lietuvos miestus – Vilnius, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys“, – pasakojo vairuotojas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA