Kauno senamiestis nepaliauja šokti (nuotraukų galerija) | Kas vyksta Kaune

Kauno senamiestis nepaliauja šokti (nuotraukų galerija)

Organizatorių nuotr.

Šį savaitgalį kauniečiai ir miesto svečiai turėjo galimybę ne tik stebėti įdomų reginį, bet ir patys tapti jo dalimi. Kauno senamiestyje vyko jau tradicija tapęs, Kauno senamiesčio draugijos organizuojamas renginys „Šokantis senamiestis“. Muzikos ritmo ir judesio, įtraukusio daugelį žmonių į bendrą siautulį, netrūko.

Dvi dienas Vilniaus gatvėje buvo galima ne tik išvysti įvairiausių stilių šokius, įspūdingus pasirodymus, o taip pat ir mokytis šokti, padedant stipriausiems Lietuvos treneriams. Renginio organizatoriai šiais metais lepino publiką staigmenomis –  Dance4FUN studijos sukurtu masiniu šokiu, „Kauno Žalgirio“ šokėjų bei šokio ant ledo pasirodymais.

„Šokantis senamiestis“ – tai jau tradicija tapęs Kauno senamiesčio draugijos organizuojamas renginys, kartu su Kauno miesto savivaldybe ir „Iniciatyvos Kaunui“.

Dvi dienas apsilankiusieji senamiestyje galėjo išvysti skirtingų stilių šokių pasirodymus – tokius kaip salsa, lindy hop, linijiniai, gatvės šokiai. Taip pat klaustytis gyvo garso muzikos bei didžėjaus muzikinių variacijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA