Šimtai žmonių varžosi dėl 1000 eurų grynaisiais: kas čia vyksta ir kaip spėti prisijungti prie šios kovos? | Kas vyksta Kaune

Šimtai žmonių varžosi dėl 1000 eurų grynaisiais: kas čia vyksta ir kaip spėti prisijungti prie šios kovos?

Rudenį į Kauną sugrįžo ne tik naktinis gyvenimas, bet ir įvairūs renginiai, o viename iš jų – orientacinėse automobilių varžybose „Šturmas“ – dalinami solidūs prizai bei varžomasi dėl pagrindinio – 1000 eurų grynaisiais.

[galerija kiek=”4″]

Antrąjį rugsėjo penktadienį pusė tūkstančio kauniečių narstė įdomiausias Kauno vietas ir bandė įveikti varžybų organizatorių paruoštas užduotis. Tad jeigu ir šį penktadienį pastebėsite bėgančius žmones su telefonais rankose – žinokite, kad jie ne pokemonų ieško, o kovoja dėl solidžios sumos grynaisiais. Kas taip masiškai užvaldė kauniečius bei miesto svečius ir ką daryti, norint taip pat kovoti dėl pagrindinio prizo?

Šturmo pirmojo etapo Kaune akimirkos 2017-09-08 from Andrius Palivonas on Vimeo.

Paskutinis šansas prisijungti prie kovos dėl įspūdingos sumos

Orientacinės automobilių varžybos „Šturmas“ – tai šiuo metu „ant bangos“ esanti pramoga, kuriai abejingų turbūt nėra. Viskas, ko dalyviams reikia – automobilis, mobilus telefonas su prieiga prie interneto ir fotokamera. Žinoma, gera nuotaika, gudrumas bei gebėjimas strateguoti taip pat nepamaišys.

Organizatoriai paruošė tokias užduotis, kurias įveikti gali net ir miesto gerai nepažįstantys dalyviai. Viską lemia ne greitis, o gebėjimas susidėlioti maršrutą taip, kad sugaištumėte kuo mažiau laiko. Varžybos vyksta keturiais etapais, o norint rungtis dėl pagrindinio prizo, reikia sudalyvauti bent trejose iš jų. Kadangi pirmasis etapas jau praskriejo, organizatoriai kviečia nedvejoti ir prisijungti prie artimiausių varžybų jau šį penktadienį – rugsėjo 22 dieną. Kas gali būti geriau už pramogas, kurios vienos komandos kišenę papildys 1000 eurų?

Lygius šansus laimėti turi kiekviena dalyvaujanti komanda

Daugelis vykstančių orientacinių varžybų turi vieną didelį trūkumą – dalyviai, perpratę sistemą, lengvai sugalvoja, kaip ją apeiti. Tačiau orientacinės automobilių varžybos „Šturmas“ turi specialiai sukurtą sistemą, kuri sumažina sukčiavimo riziką iki minimumo, tad šansus laimėti prizines vietas turi visi dalyvaujantieji.

Šią sistemą įvertinti spėjo jau ir pirmųjų varžybų dalyviai: „Tai labai patogu – nereikia niekur skubėti priduoti rezultatų, viskas vyksta labai greitai.“ – sakė nebe pirmą kartą orientacinėse automobilių varžybose dalyvaujantis Matas, komandos „Kuom jei ne“ kapitonas. Jis taip pat džiaugėsi originalių užduočių dėka atradęs ir sužinojęs daug įdomių dalykų apie savo gimtą miestą bei užėmęs ketvirtą vietą.

Bandyti verta – užduotys pritaikytos ir miestą pažįstantiems mažiau

Norint laimėti pagrindinį prizą, reikės pasistengti, bet kai kuriose užduotyse nurodytas konkretus adresas, o ten nuvykus reikia ją tinkamai įvykdyti, pavyzdžiui, pakeisti automobilio numerio rėmelį. Tai – viena iš trisdešimties pirmojo etapo užduočių, tačiau organizatoriai jau turi paruošę naujas, kūrybiškumo ir greito mąstymo reikalaujančias užduotis.

Tad ruoškite komandą, ir dalyvaukite orientacinėse „Šturmo“ varžybose, kurių, net neabejojame, Kaunui tikrai pavydi kiti miestai. Anot varžybų dalyvio Mato: „Tai – viskas viename. Ir pramoga, ir gerai praleistas laikas draugų kompanijoje, o taip pat pilnas įspūdžių vakaras.“

Papildoma motyvacija – dovanos kiekvienam dalyviui

Kelias iki finalinio etapo gausus ir papildomų prizų. Atvykusių į pirmojo etapo startą dalyvių laukė staigmena – varžybų rėmėjas kiekvienam padovanojo nealkoholinio alaus „Radler“ ir pažada tokias pat gardžias dovanas visiems antrojo etapo dalyviams. Motyvacijos dalyvauti bei stengtis neturėtų trūkti nė vienai komandai – kiekviename etape apdovanojamos ir varžybų TOP 10 komandos.

Jų laukia įvairiausi prizai, pradedant praktiškomis dovanomis, tokiomis kaip automobilio plovimo kuponai ir baigiant pramogomis kartodrome ar biliardo klube „Entry“, šaudymu lazeriais, sočiomis „Chicken House“ dovanomis. Ir gausybė kitų puikių prizų ar jų rinkinių, kuriuos įsteigė prie varžybų prisijungę rėmėjai.

Orientacinių automobilių varžybų „Šturmas“ etapai ir datos:

2017 rugsėjo 22 d. – antras etapas
2017 spalio 6 d. – trečias etapas
2017 spalio 20 d. – ketvirtas, finalinis, etapas

Registracija ir detalesnė informacija – www.sturmas.lt
Registruojantis ir mokant dalyvio mokestį internetu kaina 14,99 Eur. Varžybų starto vietoje –
20 Eur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA