Skandalingi maisto gamintojai iš Vilniaus – jau ir Kaune (papildyta nuotraukomis) | Kas vyksta Kaune

Skandalingi maisto gamintojai iš Vilniaus – jau ir Kaune (papildyta nuotraukomis)

Vilniuje ne tipiniu požiūriu į maisto kultūrą ir skandalingais poelgiais pagarsėjusi kultinė „Keulė Rūke“ nuo šiandien pradėjo veikti ir Kaune.

„Keulė“ nebūtų „keulė“, jei pasirinktų kokią snobišką ir neįdomią vietą, tad tiems, šalia kurių jie kuriasi – tai tarsi papildomas įvertinimo ženklas. Vietą naujam taškui Kaune „Keulė Rūke“ rinkosi dar pavasarį ir apsisprendė, kad kursis prekybos miestelyje „Urmas“. „Norėjome ne nuomotis patalpas, o patys pasistatyti, tad teritorija, kurią išsinuomavome savo pastatui – mums labai tiko. Mums patiko „Urmo“ vystymo koncepcija – tai patraukli vieta verslumo prasme ir ne visai tipinė bazė ar turgus“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo vienas iš šio verslo įkūrėjų Rokas Medonis. „Keulė Rūke“ pastatas Kaune taip pat netradicinis – sumontuotas iš jūrinių konteinerių, o jo viduje lankytojus tradiciškai pasitinka daugybė smagių frazių, kaip turi ir neturi elgtis tikri „keulės“.

R. Medonis prisipažino, kad šiuo metu kurti verslą Kaune jam žymiai įdomiau, nei sostinėje. „Kaunas turi kryptį, yra įdomus, o Vilnius darosi „joks“. Nors esu vilnietis, nuo 12-kos pamėgau Kauną, nes turėjau draugų abiejuose miestuose“, – simpatijų Kaunui neslėpė R. Medonis.

Kaune duris atvėrusi „Keulė Rūke“ viso yra ketvirtasis šio prekinio ženklo taškas. Pirmoji „Keulė Rūke“, kurią labiausiai išgarsino gatvės piešinys, kuriame buvo pavaizduoti besibučiuojantys dviejų supervalstybių vadovai – V. Putinas ir D. Trumpas, atsidarė 2015-aisiais ne itin dideliu prestižu pagarsėjusiame stoties rajone, šalia „Halės“ turgaus. Šiam tinklui turgaus dvasia tiko – vėliau atidaryti nauji taškai Šiaurės miestelyje ir Gariūnuose.

„Esam visiški liberalai. Mūsų filosofija – kiekvienas turi teisę turėti blogą skonį. Ir mums atrodo, kad daugiausiai laimi tas klientas, kuris „išsikalinėja“ mažiausiai“, – sako R. Medonis.

Išties gana drąsi filosofija – įdomu, kaip ją priims kauniečiai. Tad diskusijai klausimas „Keulės rūke“ stiliumi: ko Kaune daugiau – laisvės ar parketo?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA